Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce-a mai ramas din TIR-ului plin cu butelii de la Mihailesti: imagini zguduitoare cu locul exploziei

Adevărul Adevărul,
Ce-a mai ramas din TIR-ului plin cu butelii de la Mihailesti: imagini zguduitoare cu locul exploziei

Comuna buzoiana Mihailesti a fost lovita din nou de o explozie grava, dupa ce in 2004 aici a avut loc cea mai grava tragedie rutiera din Romania ultimilor 25 de ani. continuă pe Adevărul

Dosar penal in cazul exploziei TIR-ului incarcat cu butelii de la Mihailesti

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau a deschis un dosar penal pentru distrugere din culpa si neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca, iar politistii fac cercetari in care verifica legalitatea transportului dupa explozia camionului cu butelii din localitatea Mihailesti.

RCSRDS furnizeaza catre MAI energie electrica in valoare de 700.000 de euro. Politia mai deconteaza din bani publici gel de par, spuma de ras, gratare si tablouri

Din Raportul achizitiilor la nivelul Directiei Generale Logistice in perioada 30. 2015din cadrul Ministerului de Interne aflam ca din banii publici s-au achizitionat.

Apple face schimbari majore in magazinul de aplicatii, promitand dezvoltatorilor o parte mai mare din venituri

Apple a anuntat miercuri un set de schimbari importante in magazinul de aplicatii App Store, modul in care Apple partajeaza veniturile cu dezvoltatorii urmand a fi mai favorabil acestora din urma. Modificarile vor permite dezvoltatorilor sa isi plaseze reclame in rezultatele cautarii. Pe App Store sunt 1,5 milioane de aplicatii si, in medie, se adauga 14. 000 in fiecare saptamana. Problema este insa ca userii instaleaza in medie tot mai putine aplicatii, iar companiile mici nu prea sunt vizibile.

Boloni stie cum ii putem surprinde pe francezi. Nu i-am mai invins din 1962

Fin cunoscator al fotbalului francez din perioada in care le-a antrenat pe Nancy si Rennes, fostul selectioner Ladislau Boloni este de parere ca Romania duce lipsa de un lider in teren, dar ca formatia noastra are capacitatea de a pune probleme Frantei la EURO 2016.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )