Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai asteptata functie din Windows 10 intarzie pe termen nelimitat

Playtech Playtech,
Cea mai asteptata functie din Windows 10 intarzie pe termen nelimitat

In urma cu cateva luni, cei de la Microsoft au detaliat o functie menita pentru Windows 10 intitulata Timeline. Aceasta se pare ca nu va ajunge prea curand la utilizatori. in mod previzibil, pentru ca o schimbare majora in Windows 10 sa ajunga la toti utilizatorii, intai trebuie sa treaca printr-o perioada de teste. Din []. continuă pe Playtech

Comertul online din Romania a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa

Comertul online din tara noastra a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa, de 38%, mai mult decat dublu fata de media europeana, de 15%, potrivit unui comuncat de presa al Asociatiei Romane a Magazinelor Online ARMO).

Comertul online din Romnia a nregistrat n 2016 cea mai mare crestere din Europa

Comertul online din Romania a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa, de 38%, mai mult decat dublu fata de media europeana, de 15%. Cu toate acestea Romania se numara printre tarile cu cea mai mica pondere a persoanelor care fac cumparaturi online.

Cum schimbi dimensiunea fontului in Windows 10, ca sa vezi fara ochelari

E recomandabil sa inveti cum schimbi dimensiunea fontului in Windows 10, daca te-ai saturat sa porti ochelari pentru a interactiona cu cea mai mare parte din optiuni. Windows 10 este un sistem de operare foarte bine pus la punct si surprinzator de intuitiv. Asta inseamna ca nu ti-e foarte greu sa ajungi la optiunea care [].

UE aproba recapitalizarea celei mai vechi banci din lume

Uniunea Europeana a aprobat acordarea unui ajutor de stat de 5,4 miliarde de euro 6,1 miliarde de dolari) catre Banca Monte dei Paschi di Siena SpA din Italia, cea mai veche banca din lume, ceea ce reprezinta de facto nationalizarea grupului italian.

Cea mai urata zi din viata Andreei Antonescu: Este zi de doliu pentru mine

2 iulie este zi de doliu pentru Andreea Antonescu. Si asta pentru ca, in urma cu 16 ani, vedeta isi pierdea tatal. Trauma din care artista nu si-a revenit nici astazi. O sa vedeti ca nu.

Cu ajutorul lui Samsung Galaxy S8 iti poti debloca PC-ul cu Windows 10

Samsung Galaxy S8 are parte de un nou update care da o utilitate noua telefonului, mai ales daca ai un calculator cu Windows 10. Samsung a adus o serie de noi update-uri pentru aplicaiile din gama Flow, astfel incat sa ofere suport pentru functia Windows Hello, din Windows 10. Mai multe dispozitive din seria Galaxy [].

Windows 10 nu te lasa sa mai amani instalarea ultimei versiuni

Cei care sperau ca pot sa ramana la o versiune mai veche de Windows 10 pentru ca nu le face probleme, se pare ca nu vor mai avea de ales. Cei de la Microsoft au fost foarte criticati din pricina politicii agresive de instalare a actualizarilor din Windows 10. Foarte multi utilizatori de PC-uri s-au [].

Cele doua eleve de 10 din judetul cu cea mai mare rata de promovare la Bac: Nu am mers niciodata la meditatii

Cu o rata de promovare cu peste 12 procente mai mare decat cea de la nivel national, elevii sibieni si-au propulsat judetul pe primul loc. Cele doua eleve care au obtinut nota 10 pe linie, Irina Linte si Cristina Hambasan, spun ca nu au mers niciodata la meditatii.

Chec pufos din doar doua ingrediente. Este cea mai simpla si delicioasa reteta!

Tuturor ne place checul, pe care obisnuim sa-l facem cand ne este pofta de ceva dulce si usor de preparat. Totusi, pentru un chec pufos traditional avem nevoie de mai multe ingrediente si, uneori, cu.

O fata de 14 ani din Prahova si-ar fi convins sora si cea mai buna prietena sa o ajute sa se sinucida! Cum le-a gasit familia in camera

Trei adolescente in varsta de 13,14 si 16 ani din Aricestii Zeletin, judetul Prahova au inghitit pastile si si-au produs taieturi la nivelul antebratelor. Fata de 14 ani a ajuns in coma la spital, iar celelalte doua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )