Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cea mai proasta veste pentru Liviu Dragnea de cand e presedinte PSD

Antena3 Antena3,
Cea mai proasta veste pentru Liviu Dragnea de cand e presedinte PSD

Liviu Dragnea a primit cea mai prosta veste de cand a ajuns presedinte interimar al PSD. Coordonatorul politic al partidului a aflat ca judecatoarea care va analiza contestatia sa la primul verdict in Dosarul. continuă pe Antena3

Cea mai proasta veste pentru Liviu Dragnea de cand e sef PSD

Liviu Dragnea a primit cea mai prosta veste de cand a ajuns presedinte interimar al PSD. Coordonatorul politic al partidului a aflat ca judecatoarea care va analiza contestatia sa la primul verdict in Dosarul.

Valeriu Zgonea, despre noul sef interimar al PSD: Partidul a iesit din criza. Liviu Dragnea a fost cea mai buna solutie, e un om care cunoaste bine organizatiile (VIDEO)

Valeriu Zgonea a fost alaturi de Liviu Dragnea la conferinta de presa de dupa votul dat de social democrati pentru sefia interimara a PSD. Presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca am inchis rapid si.

Zgonea, dupa alegerea lui Dragnea la sefia PSD: E cea mai buna solutie, se ocupa de bucataria PSD de 10 ani

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, dupa alegerea lui Liviu Dragnea ca presedinte interimar al PSD ca aceasta este o alegere buna, avand in vedere ca social-democratul se.

Alegeri in PSD. Liviu Dragnea - 45 de voturi, Rovana Plumb - 30

La Palatul Parlamentului, social-democratii aleg astazi pe cel/cea care ii va conduce in lunile urmatoare, posibil chiar pana in 2017. Aspiranti la titlul de sef al PSD sunt Rovana Plumb si Liviu Dragnea, dar am putea asista astazi la intrarea in cursa si a altor nume.

Rovana Plumb, greseala care a costat-o cea mai inalta functie din PSD

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca votul din CExN al partidului de alegere a sa la conducerea partidului a fost unul rational, nici pe dragoste, nici pe ura, nu impotriva lui Victor.

Cum si-a ales PSD un presedinte condamnat, dar cu calitati organizatorice. Ponta nu s-a mai intors sa voteze, Iliescu l-a votat pe Liviu Dragnea. Plus: poza de final cu echipa de la conducerea PSD

Astazi am reusit sa punem capat incertitudinilor in ceea ce priveste conducerea PSD si sa alegem rapid o formula de echipa care sa mentina partidul unit, stabil si puternic pana la viitorul Congres. Liviu Dragnea, ca si Rovana Plumb, sunt doi lideri extremi de valorosi ai partidului. In situatii exceptionale sunt necesare masuri speciale. Avem nevoie de un coleg cu experienta si apreciat la nivelul partidului pentru modul sau foarte bun si eficient de organizare. Este declaratia lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, publicata pe pagina sa de Facebook, la putin timp dupa Comitetul Executiv National al PSD, sedinta de trei ore in care Liviu Dragnea a fost ales presedinte temporar, adica pana la Congresul din luna noiembrie, in fata Rovanei Plumb. Despre experienta si capacitatile organizatorice ale lui Dragnea a vorbit si presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu, prezent la aceasta sedinta. Vezi in articol filmul evenimentelor de miercuri .

ACTUALIZAT Liviu Dragnea este noul sef al PSD, dupa o victorie zdrobitoare in fata Rovanei Plumb / Premierul Ponta a plecat de la sedinta chiar inainte sa se voteze / Iliescu a votat cu Dragnea

Liviu Dragnea a castigat lejer miercuri, in cadrul Comitetului Executiv National, competitia cu Rovana Plumb si este noul sef al PSD, pana la congresul partidului, care va avea loc in noiembrie. Dragnea, care a primit 65 de voturi, fata de doar 18 pentru Rovana Plumb, este condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul. Dragnea a beneficiat de sprijinul mai multor lideri din partid, printre care si Ion Iliescu. Urmareste pe HotNews. ro desfasurarea evenimentelor de miercuri si intra in articol pentru principalele declaratii .

Europarlamentar social democrat: Alegerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD inseamna un partid mult mai puternic in Transilvania

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat ca alegerea lui Liviu Dragnea in fruntea partidului inseamna un PSD unit si mult mai puternic in Transilvania. Motivul pentru care a ales Transilvania pentru.

Liviu Dragnea: O sa am o atitudine foarte interesanta fata de justitie, adica as vrea sa nu mai vorbim despre ea (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca isi propune sa aiba o atitudine foarte interesanta fata de justitie, adica sa nu mai vorbeasca despre acest subiect, pentru ca justitia.

Liviu Dragnea si Rovana Plumb isi disputa, astazi, sefia PSD. Cine are mai multe sanse sa devina succesorul lui Ponta si care sunt mizele bataliei interne

Comitetul Executiv al PSD CExN) se reuneste, miercuri, pentru a alege presedintele PSD care va asigura conducerea pana la Congres, dupa ce Victor Ponta s-a retras, cel putin temporar, din fruntea PSD. in cursa s-au inscris, pana acum, Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, si Rovana Plumb, presedintele Consiliului National, care se bucura se sustinerea lui Ponta. Viitorul politic al lui Ponta depinde de rezultatul votului de astazi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )