Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cea mai profitabila investitie din ISTORIE. Cum s-a transformat 1 dolar in 6,28 de MILIOANE de dolari

Antena3 Antena3,
Cea mai profitabila investitie din ISTORIE. Cum s-a transformat 1 dolar in 6,28 de MILIOANE de dolari

Analistii care se ocupa de arheologia financiara au publicat rezultatele unui studiu cel putin surprinzator: 1 dolar investit in anul 1900 intr-un producator de tigari ar fi adus in prezent - daca. continuă pe Antena3

Cea mai mica sculptura din lume, zdrobita din greseala de un fotograf

Una dintre cele mai mici sculpturi din lume a fost zdrobita accidental de degetul unui fotograf, lasand artistul care a creat-o intr-o stare de soc, noteaza The Independent.

Actiunile SIF1, cea mai mare apreciere din indicele BET-FI, dupa alegeri

Actiunile SIF1 Banat-Crisana au crescut cu 1,60%, raportat la moneda euro, in perioada 2-9 martie 2015, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, dupa ce, recent, au avut loc alegeri pentru patru locuri in Consiliul de Administratie.

IRES: DNA beneficiaza de cea mai ridicata incredere din partea romanilor

Toate institutiile care activeaza in sistemul juridic din Romania beneficiaza de nivele de incredere mult superioare majoritatii institutiilor din Romania, arata Barometrul increderii in institutii, realizat de IRES, in 9-10 martie 2015.

Eugenie Bouchard a devenit cea mai invidiata femeie din lume

Si nu pentru ca ar fi castigat, asa peste noapte, un turneu de Mare Slem, ci pentru ca a schimbat mai multe mingi cu unul dintre idolii generatiei actuale.

Reactia lui Mircea Lucescu dupa cea mai grea infrangere din cariera lui. Credeti ca a uitat de arbitri?

Bayern - Sahtior s-a terminat 7-0, pecetluind cea mai drastica infrangere din cariera de antrenor a lui Mircea Lucescu.

E.ON Romania a inregistrat un profit mai mare in 2014, dar la nivel de grup nemtii au consemnat cea mai grava pierdere din istorie

Profitul operational al E. ON in Romania a crescut anul trecut, in special datorita activitatilor de distributie, dar la nivel de grup, nemtii au raportat cea mai mare pierdere neta din istoria companiei, de 3,1 miliarde de euro.

Cea mai neagra zi din istoria recenta a Japoniei. Astazi de implinesc 4 ani de la cutremurul devastator, care a omorat peste 18.000 de suflete

Astazi se implinesc patru ani de la cutremurul de magnitudine 9 din Japonia, urmat de un tsunami care a declansat accidentul nuclear de la Fukushima. Peste 18. 000 de persoane au murit sau sunt date disparute in.

Liga Campionilor: Bayern - Sahtior 7-0! Cea mai grea infrangere pentru Mircea Lucescu, cea mai rapida eliminare

Bayern Munchen s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor, dupa ce-a transat clar partida retur cu Sahtior Donetk, scor 7-0! Cu vant rapid in pupa din partea unui arbitru scotian, echipa lui Guardiola s-a distrat cu oamenii lui Lucescu, fundasul ucrainean Kucker bifand cea mai rapida eliminare din istoria competitiei.

FOTO Povestea celui mai bun jandarm din Olt. Cea mai grea misiune a salvatorului sinistratilor a fost cand puhoaiele au navalit cu salbaticie si peste el

Unul dintre jandarmii Inspectoratului Judetean de Jandarmi Olt a primit cea mai inalta recompensa din acest sistem - distinctia Jandarmul de Onoare al anului 2014 - dupa ce a dat dovada de o stapanire de sine demna de urmat in timpul unei misiuni de salvare a unor sinistrati din calea puhoaielor. Jandarmul a fost pus in situatia deloc de invidiat de a fi ajuns el insusi victima a apelor revarsate. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Casa Poporului - secrete dosite de zeci de ani sub cea mai mare cladire din Europa: un oras plutitor si un tunel care o leaga de aeroport

Casa Poporului a starnit o multime de controverse de-a lungul timpului si imediat dupa realizarea cladirii-gigant au aparut fel de fel de legende. Bucurestenii au fost fascinati intodeauna de partea nevazuta a Casei Poporului, mai exact de ce se ascunde sub impresionanta cladire din mijlocul Bucurestiului.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )