Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon. Oamenii au inghetat la -15 grade Celsius

Antena3 Antena3,
Cea mai scazuta temperatura din acest sezon. Oamenii au inghetat la -15 grade Celsius

Temperaturile au continuat sa scada la Miercurea Ciuc pana la minus 15 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura a sezonului la nivel national. Meteorologul de serviciu de la Centrul. continuă pe Antena3

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, la Miercurea Ciuc.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Minima zilei si a sezonului, pana acum, de minus 13 grade Celsius, a fost inregistrata la Miercurea Ciuc in jurul orei 04. In urmatoarele ore temperatura a crescut pana la minus 11 grade, iar in jurul orei 8. 00 a coborat la minus 12 grade Celsius. Scaderea de temperatura este semnificativa, avand in vedere ca minima inregistrata ieri dimineata in .

Gerul pune stapanire pe Romania. Cea mai scazuta temperatura din acest sezon-minus 13 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Vremea se raceste in urmatoarele saptamani, iar noaptea, in depresiuni, temperaturile pot cobori pana la -15 grade. Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, lun.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon - minus 13 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax. Temperaturile au coborat pana la si sub limita gerului in toate localitatile judetului, astfel ca minus 11 grade Celsius s-au inregistrat la Joseni, minus 10 grade Celsius la Toplita, minus 9 grade la Odorheiu Secuiesc si minus 7 grade Celsius la Statia Meteo Bucin.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon - minus 13 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Meteorologul Petho Devay Ildiko de la Centrul Meteo regional Targu .

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 14 grade Celsius, inregistrata la Miercurea Ciuc

Marti dimineata, la Miercurea Ciuc, s-a inregistrat cea mai scazuta valoare termica din acest sezon, de minus 14 grade Celsius. Temperaturile au coborat foarte mult in cursul noptii, in special in estul Trans.

Cea mai scazuta temperatura a sezonului a fost inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta dimineata: -14 grade Celsius. Vezi unde s-a inregistrat

Cea mai scazuta valoare termica din tara, de minus 14 grade Celsius, a fost inregistrata, marti dimineata, la Miercurea Ciuc. Meteorologul Pal Emeric de la Centrul Meteorologic Regional Targu Mures a.

Minus 14 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din tara, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta valoare termica din tara, de minus 14 grade Celsius, a fost inregistrata, marti dimineata, la Miercurea Ciuc.

Cea mai scazuta temperatura a sezonului: minus 14 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura a sezonului la nivel national s-a inregistrat marti dimineata la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a aratat minus 14 grade Celsius.

Ziua Nationala a Romaniei: Cea mai mare parada din ultimii 15 ani, cu peste 2.000 de militari, a avut loc la Arcul de Triumf (VIDEO)

15:Parada militara de la Arcul de Triumf s-a incheiat. La final, mai multi participanti au inceput sa-i huiduie pe politicienii prezenti la ceremoniile de 1 Decembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )