Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cea mai scumpa artera comerciala din lume: 30.000 euro/m2. Este un semn ca economia si-a revenit

Antena3 Antena3,
Cea mai scumpa artera comerciala din lume: 30.000 euro/m2. Este un semn ca economia si-a revenit

Bulevardul Fifth Avenue din New York redevine cea mai scumpa artera comerciala din lume, devansand Causeway Bay, din Hong Kong, iar bulevardul Champs Elysees dinParis ramane pe locul al treilea, potrivit. continuă pe Antena3

Maria Sarapova, cea mai bine platita sportiva din lume in 2014: de unde isi ia banii rusoaica si de cati ani e pe locul 1

Incasarile jucatoarei numarul 2 WTA din publicitate sunt mai mari decat veniturile ei din tenis. Revista Forbes a explicat de ce.

Spania: A murit Ducesa de Alba, persoana cu cele mai multe titluri nobiliare din lume

Ducesa de Alba a Spaniei, una dintre cele mai bogate aristocrate ale Europei, a murit joi, la varsta de 88 de ani, din cauza unor probleme de sanatate, informeaza dailymail. co. uk. Maria del Rosario Cayetana Alfonsa.

FOTOGALERIE Volkswagen Golf R Variant a fost prezentat oficial. E cel mai performant break compact din lume

Volkswagen prezinta Golf R Variant, model care devine in acest moment cel mai puternic si mai rapid break compact de pe piata, avand 300 Cai Putere CP) si un timp de accelerare pana la 100 km/h de 5,1 secunde. Masina este expusa in premiera mondiala la Salonul Auto de la Los Angeles 18-30 noiembrie).

Cel mai mare panou publicitar din lume va fi inaugurat diseara, in Times Square

Luminile din Times Square vor deveni si mai stralucitoare incepand din aceasta seara. Un ecran urias se va aprinde peste cateva ore, pe fatada hotelului Marriott Marquis, iar acesta va fi cel mai mare si cel mai.

Romania urca pe locul 15 in clasamentul FIFA. Cea mai buna pozitie ocupata din 2008

Nationala Romaniei a reusit performanta de a reveni in primele 15 echipe ale lumii, dupa parcursul bun din ultima perioada. Tricolorii vor urca, in clasamentul dat publicitatii de FIFA pe data de 27 noiembrie, pe locul 15, ultima .

New York: Cel mai mare ecran digital de inalta definitie din lume a fost inaugurat in Times Square

Cel mai mare ecran digital de inalta definitie din lume a fost inaugurat marti in piata Times Square din New York, informeaza AFP. Aproape la fel de mare ca un teren de fotbal american, ecranul de 23,74 metri.

Apple va monta cea mai avansata camera foto pe urmatorul iPhone

Se zvoneste ca urmatorul iPhone va avea parte de cea mai performanta camerafoto dintre toate telefoanele Apple, acesta beneficiind de un sistem cu doua lentile. De cativa ani incoace, telefoanele celor de la Apple sunt lideri absoluti in ceea ce priveste performantele camerelor foto. Chiar si asa, erauunele camere, cum ar fi cea de 41 de megapixeli de pe Lumia 1020 sau cea de Galaxy K Zoom, care produceaufotografii mai bune in anumite conditii. Acestea, insa, necesita experienta mai mare [].

Una dintre cele mai noi si performante tehnici de radioterapie din lume, disponibila la Institutul Regional de Oncologie din Iasi

Institutul Regional de Oncologie din Iasi a introdus una dintre cele mai noi si performante tehnici de radioterapie din lume, care ii poate ajuta pe pacientii cu tumori cerebrale, pulmonare sau din categoria ORL.

Alegeri prezidentiale 2014. Rezultatele finale au fost publicate de BEC: cea mai mare diferenta de voturi a fost in Deva

Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale au fost publicate de Biroul Electoral Central BEC). A fost finalizata centralizarea rezultatelor votului din turul II al prezidentialelor, iar procesul verbal a fost transmis Curtii Constitutionale a Romaniei. Potrivit statisticilor, cea mai mare diferenta la numarul de voturi inregistrata in judetul Hunedoara a fost in Deva.

Iesenii beneficiaza de acum de cea mai moderna tehnologie dermato-estetica, la Esthetic Center Dr. Lucian Popa

Dr. Lucian Popa, unul dintre cei mai reputati medici de chirurgie plastica din Iasi, a lansat miercuri, in parteneriat cu MedLife, Centrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa. Noua unitate pune la dispozitia pacientilor din Iasi cea mai moderna tehnologie dermato-estetica, tehnici inovative in chirurgia estetica, precum si tratamente complete de refacere si intretinere cosmetica medicala. Incepand cu luna ianuarie, in cadrul centrului se vor realiza si interventii de liposculptura si lipofiling, implant de par artificial.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )