Libnet.ro
UNICEF

16:00

Romania urca pe locul 15 in clasamentul FIFA. Cea mai buna pozitie ocupata din 2008

România Liberă România Liberă,
Romania urca pe locul 15 in clasamentul FIFA. Cea mai buna pozitie ocupata din 2008

Nationala Romaniei a reusit performanta de a reveni in primele 15 echipe ale lumii, dupa parcursul bun din ultima perioada. Tricolorii vor urca, in clasamentul dat publicitatii de FIFA pe data de 27 noiembrie, pe locul 15, ultima . continuă pe România Liberă

Dupa victoria cu Danemarca, Romania va urca pe locul 15 in clasamentul FIFA

Romania a castigat ultima partida disputata in 2014, tricolorii trecand cu 2-0, intr-un meci amical, de Danemarca. In urma acestui succes, echipa lui Anghel Iordanescu va urca pe locul 15 in clasamentul FIFA, cea mai buna clasare din septembrie 2008 si pana astazi.

Romania urca pe locul 15 in clasamentul FIFA, dupa victoria cu Danemarca

Romania a castigat meciul amical impotriva Danemarcei, scor 2-0, prin golurile inscrise de Claudiu Keseru in repriza secunda. Victoriile inregistrate cu Irlanda de Nord si Danemarca au propulsat nationala Romaniei pana pe pozitia a 15-a in clasamentul FIFA. Eric Bicfalvi a debutat in tricoul nationalei.

Romania bate Danemarca si urca pe locul 15 in clasamentul FIFA

Romania a castigat meciul amical impotriva Danemarcei, scor 2-0, prin golurile inscrise de Claudiu Keseru in repriza secunda. Victoriile inregistrate cu Irlanda de Nord si Danemarca au propulsat nationala Romaniei pana pe pozitia a 15-a in clasamentul FIFA. Eric Bicfalvi a debutat in tricoul nationalei.

inca 15 maternitati din Romania, dotate cu echipamente pentru salvarea prematurilor. inregistram cea mai mare rata de decese in randul bebelusilor

Alte 15 maternitati din Romania au fost dotate, in 2014, cu echipamente de specialitate necesare ingrijirii medicale a copiilor nascuti prematur. Numarul unitatilor medicale de acest gen care au beneficiat de un astfel de echipament se ridica la 30.

Constructiile din Romania, cea mai mare scadere din UE in T3

Piata de constructii din Romania a inregistrat cea mai mare contractie din Uniunea Europeana in al treilea trimestru, de 11,3%, raportat la perioada similara a anului trecut, mult peste declinul mediu din UE, de 0,4%, date ajustate sezonier, potrivit.

Romania pune la dispozitia cercetarii cea mai mica cota din PIB la nivelul UE

Romania pune la dispozitia cercetarii cea mai mica cota din PIB la nivelul UE, chiar daca tara noastra a alocat in 2013 suma de 558 milioane de euro pentru proiectele de cercetare si dezvoltare, peste sumele cheltuite de Bulgaria, Croatia sau Luxemburg.

Apple va monta cea mai avansata camera foto pe urmatorul iPhone

Se zvoneste ca urmatorul iPhone va avea parte de cea mai performanta camerafoto dintre toate telefoanele Apple, acesta beneficiind de un sistem cu doua lentile. De cativa ani incoace, telefoanele celor de la Apple sunt lideri absoluti in ceea ce priveste performantele camerelor foto. Chiar si asa, erauunele camere, cum ar fi cea de 41 de megapixeli de pe Lumia 1020 sau cea de Galaxy K Zoom, care produceaufotografii mai bune in anumite conditii. Acestea, insa, necesita experienta mai mare [].

Klaus Iohannis, la Sibiu: Cea mai placuta surpriza a fost prezenta extraordinar de mare la vot

Presedintele ales Klaus Iohannis a ajuns, luni seara la Sibiu, unde s-a intalnit cu sotia si colegii de la Primarie. La intratea in institutie, el a afirmat ca cea mai placuta surpriza a fost prezenta mare.

Media zilnica a scazut la 400 de contracte/sedinta, in cea mai slaba saptamana din acest an

La Sibex, saptamana 10-14 noiembrie a fost cea mai slaba de pana acum din anul in curs, cu un total de numai 2028 de contracte.

Record: Cea mai mare cina traditionala de Craciun a fost organizata in Venezuela

Noul record Guinness pentru cea mai mare cina traditionala de Craciun a fost stabilit sambata, la Caracas, iar ministrul Alimentatiei din Venezuela a pus acest succes pe seama revolutiei socialiste din aceasta tara, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )