Libnet.ro
UNICEF

01:05

Constructiile din Romania, cea mai mare scadere din UE in T3

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Constructiile din Romania, cea mai mare scadere din UE in T3

Piata de constructii din Romania a inregistrat cea mai mare contractie din Uniunea Europeana in al treilea trimestru, de 11,3%, raportat la perioada similara a anului trecut, mult peste declinul mediu din UE, de 0,4%, date ajustate sezonier, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Lucrarile de constructii din Romania, cel mai mare declin la nivelul UE

Lucrarile de constructii din Romania au inregistrat in Trimestrul 3 cea mai mare contractie la nivelul Uniunii Europene UE), cu un minus de 11,3%, comparativ cu perioada similara a anului trecut. in acelasi timp, declinul lucrarilor de constructii la nivelul UE a fost de numai 0,4%, arata datele publicate de Eurostat.

Record: Cea mai mare cina traditionala de Craciun a fost organizata in Venezuela

Noul record Guinness pentru cea mai mare cina traditionala de Craciun a fost stabilit sambata, la Caracas, iar ministrul Alimentatiei din Venezuela a pus acest succes pe seama revolutiei socialiste din aceasta tara, informeaza Mediafax.

inca 15 maternitati din Romania, dotate cu echipamente pentru salvarea prematurilor. inregistram cea mai mare rata de decese in randul bebelusilor

Alte 15 maternitati din Romania au fost dotate, in 2014, cu echipamente de specialitate necesare ingrijirii medicale a copiilor nascuti prematur. Numarul unitatilor medicale de acest gen care au beneficiat de un astfel de echipament se ridica la 30.

Cea mai mare surpriza a alegerilor

Numarul romanilor care au mers ieri sa voteze i-a luat prin surprindere atat pe politicieni, cat si pe analisti. Prezenta la vot - de 64,1% - a fost mai mare decat cea din 2009, cand numarul votantilor s-a apropiat de 60%. Am incercat sa aflam o explicatie pentru acest lucru de la sociologi si analisti.

Tableta Nokia N1 rezolva cea mai mare problema a dispozitivelor care nu sunt de la Apple

Nokia N1 este tableta cu care finlandezii de la Nokia revin pe piata dispozitivelor mobile. Ruleaza Android, seamana cu iPad mini, dar marea surpriza este portul USB. Nokia N1 foloseste un port USB reversibil Type-C despre care Playtech a mai scris in ultimele luni. Ce il face special?Ei bine, este construitpe modelul portului Lightning de la Apple, adica nu tine cont de orientare si va fi adoptat la scara mare de toti producatorii. Daca Apple isi tine portul doar pe [].

Motorola a pus in acest telefon cea mai mare baterie, dar autonomia e sub asteptari

Motorola Droid Turbo are o baterie imensa si o autonomie pe masura. Totusi, cea din urma nu este in toate scenariile de utilizare la inaltimea asteptarilor. Motorola Droid Turbo, cunoscut pe piata internationala drept Motorola Moto Maxx, trebuie sa fie un Moto X cu o baterie mare si o autonomie foarte buna. A fost testata de curand performanta bateriei si desi se descurca excelent intr-o convorbire, reusind sa te duca la 30 de ore de vorbit non-stop, scade in top [].

BEC: Prezenta la vot pana la ora 13:00 27,22% la nivel national, 27,48% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Ilfov. Cea mai redusa, in Harghita

30: Biroul Electoral Central BEC) a anuntat la ora 14:30 cele mai recente estimari privind prezenta la vot in Turul II al Alegerilor Prezidentiale 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la.

BEC: Prezenta la vot (ora 13:00) 27,22% national, 27,48% in Bucuresti. Cea mai mare, in Ilfov. Cea mai redusa, in Harghita. Aproape tripla in diaspora, fata de Turul I

30: Biroul Electoral Central BEC) a anuntat la ora 14:30 cele mai recente estimari privind prezenta la vot in Turul II al Alegerilor Prezidentiale 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la.

Ion Tiriac: Halep este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul

Fostul tenismen Ion Tiriac a declarat, miercuri, in cadrul primei editii a Balului Natatiei, ca jucatoarea Simona Halep este sportiva care se identifica cel mai bine cu poporul, noteaza Mediafax.

Cea mai mare surpriza a alegerilor

Numarul romanilor care au mers duminica sa voteze i-a luat prin surprindere atat pe politicieni, cat si pe analisti. Pana la inchiderea editiei, datele oficiale aratau ca prezenta la vot a fost apropiata de cea din 2009, cand numarul votantilor s-a apropiat de 60%. Am incercat sa aflam o explicatie pentru acest lucru de la sociologi si analisti.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )