Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei 12 membri ai gruparilor interlope Caran, Vancica si Duduianu, arestati preventiv

Adevărul Adevărul,
Cei 12 membri ai gruparilor interlope Caran, Vancica si Duduianu, arestati preventiv

Toti cei 12 membri ai gruparilor Caran, Vancica si Duduianu, retinuti de procurorii bucuresteni, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei judecatorilor Tribunalului Bucuresti. Decizia poate fi atacata cu recurs. continuă pe Adevărul

Cei 12 membri ai gruparilor interlope de camatari Caran, Vancica si Duduianu vor sta 29 de zile dupa gratii

Toti cei 12 membri ai gruparilor Caran, Vancica si Duduianu, retinuti de procurorii bucuresteni pentru camatarie au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei judecatorilor Tribunalului Bucuresti. Sentinta poate fi atacata cu recurs.

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea a 12 membri ai gruparilor Caran, Duduianu si Vancica.

Toti cei 12 membri ai gruparilor Caran, Vancica si Duduianu retinuti de procurorii bucuresteni au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, potrivit unei decizii luate de Tribunalul Capitalei, care poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti, scrie Mediafax. Cei 12 membri au fost retinuti marti seara, in urma audierilor dintr-un dosar de camatarie, spalare de bani, santaj si talharie. Miercuri, ei au fost prezentati Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva, care .

Bucuresti: Procurorii au retinut 12 membri ai gruparilor Caran, Duduianu si Vancica

12 membri ai clanurilor Caran, Duduianu si Vancica au fost retinuti de procurorii bucuresteni. Acest lucru s-a intamplat in urma audierilor dintr-un dosar de camatarie, spalare de bani, santaj si.

12 membri ai clanurilor Caran, Duduianu si Vancica, retinuti pentru camatarie

12 membri ai clanurilor Caran, Duduianu si Vancica au fost retinuti, marti seara, de procurorii bucuresteni intr-un dosar de camatarie, spalare de bani, santaj si talharie. Initial, procurorii retinusera noua persoane, dispunand ulterior aceeasi masura preventiva si fata de alti trei membri ai gruparilor.

Sorin Rosca Stanescu, despre acuzatiile aduse PSD-ului: M-am referit doar la cei 5 membri ai comisie de ancheta

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a explicat joi, in emisiunea Butonul de panica, de pe B1 TV, ca nu s-a referit la tot PSD-ul atunci cand a afirmat ca cei din partid obstructioneaza ancheta in cazul.

Sorin Rosca Stanescu, despre acuzatiile aduse PSD-ului: M-am referit doar la cei 5 membri ai comisiei de ancheta

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a explicat joi, in emisiunea Butonul de panica, de pe B1 TV, ca nu s-a referit la tot PSD-ul atunci cand a afirmat ca cei din partid obstructioneaza ancheta in cazul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )