Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cei care au cumparat Bucurestiul (II)

Hotnews Hotnews,
 Cei care au cumparat Bucurestiul (II)

RISE Project face un profil detaliat al firmei Ro Naturstein, cea care, in ultimii zece ani, a cumparat peste 50 de imobile in Capitala, printre care si hotelul Concordia, in care s-a hotarat unirea Principatelor Romane, la 24 ianuarie 1859. Citeste si primul episod: RISE Project: Cei care au cumparat Bucurestiul. continuă pe Hotnews

Cei care se repozitioneaza in urma inregistrarii PMP o fac in interes propriu

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, sambata, ca Partidul Democrat Liberal este un partid liber de contract, iar cei care se repozitioneaza in urma inregistrarii Partidului Miscarea Populara o fac in interes propriu.

Cezar Preda: Cei care au plecat la PMP spuneau ca taie salarii, ca ei au de suit pe cal si ...

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, sambata, la Brasov, unde are loc sedinta Colegiului Director largit al partidului, ca aceia care au plecat la PMP sunt oameni care s-au obisnuit la guvernare, care au taiat salariile spunand ca ei au de taiat panglici, de suit pe cal si de luat bani. Intrebat de jurnalisti despre plecarile din PDL catre PMP, Cezar Preda a spus ca cei care au plecat sunt oameni care nu stiu sa faca opozitie, transmite corespondentul MEDIAFAX. Sunt oameni care .

Ponta: Sprijin pentru cei care au credite la banci

Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, ca a obinut acordul partenerilor internationali pentru o masura de sprijin a persoanelor fizice care au credite la banci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )