Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cei doi hoti care au amenintat cu pistolul un taximetrist au fost arestati preventiv

Adevărul Adevărul,
Cei doi hoti care au amenintat cu pistolul un taximetrist au fost arestati preventiv

Taximetria ramane una dintre cele mai periculoase meserii in societatea noastra. La Galati, un tanar taximetrist a trecut prin spaima vietii lui dupa ce doi clienti l-au amenintat cu pistolul si i-au furat autoturismul. Politistii braileni i-au prins repede pe hoti, care au fost arestati preventiv pentru talharie calificata. continuă pe Adevărul

Un taximetrist a trait spaima vietii lui. Doi clienti l-au amenintat cu pistolul si i-au furat autoturismul

Sectia 3 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul Unic de Urgenta 112, duminica dimineata, de un taximetrist in varsta de 24 ani din Galati, care a fost amenintat cu pistolul dupa ce a efectuat o cursa cu doi tineri care i-au cerut sa mearga in cartierul Dimitrie Cantemir.

Robotul care facea autostopul a fost gasit decapitat [VIDEO]

Pornind din Boston, simpaticul robot hitchBOT nu voia decat sa vada America. Din pacate, visul lui a murit in Philadelphia. Robotul a fost creat pentru a experimenta ideea de inteligenta artificiala orientata catre pasiuni umane. Dupa ce a reusit sa ajunga in Canada, Germania si Olanda, se pare ca nu a fost pregatit si pentru [] Robotul care facea autostopul a fost gasit decapitat [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )