Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cei mai buni 20 de elevi din Sectorul 6 primesc un premiu in valoare de 2.500 de lei de la primarie

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni 20 de elevi din Sectorul 6 primesc un premiu in valoare de 2.500 de lei de la primarie

Primaria Sectorului 6, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, ii premiaza, incepand din acest an, pe copiii care invata in scolile si liceele din sector si care au rezultate deosebite. continuă pe Adevărul

Cei mai buni cartofi prajiti din univers

Era 84 sau 85, nu-mi mai amintesc foarte bine, dar ce stiu era ca inca nu ma dadusera ai mei la scoala. Era un noiembrie tarziu si cenusiu. in ziua aia ca mai in toate zilele, in jurul pranzului, la noi in bloc mirosea a cartofi prajiti. I-am zis maica-mii ca vreau si eu. Mama s-a uitat la mine si mi-a spus scurt: nu avem cartofi, iti dau varza calita.

Buzoienii au facut miscare, de Ziua Tineretului. Cei mai buni au fost recompensati de autoritati

Consiliul Judetean Buzau, in colaborare cu Inspectoratul Scolar, a organizat pe strazile orasului, de Ziua Tineretului, mai multe competitii sportive. La intrecerile de cros, street-ball si sah s-au inscris peste 200 de elevi de gimnaziu si liceu, la final, castigatorii primind din partea organizatorilor premii constand in diplome, cupe si bani.

Geraldo si Teixeira au dezvaluit cine ia cei mai multi bani la Petrolul. Mesaj si pentru Rednic, omul care i-a dat afara

Geraldo Alves si Filipe Teixeira, cei mai buni jucatori de la Petrolul, au fost dati afara de Mircea Rednic fara nici explicatie.

Autoarea Fifty Shades Of Grey a intrat in top 5 cei mai bogati autori britanici. Ce avere are

Autoarea trilogiei Fifty Shades Of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey , E. James, a intrat in top cinci cei mai bogati autori britanici.

Marius Copil a devenit cel mai bine clasat roman din ATP

Jucatorul de tenis Marius Copil l-a depasit pe Victor Hanescu si a devenit cel mai bine clasat roman din ATP. Copil a urcat pe locul 177, in timp ce Hanescu se apropie de pozitia 200.

Ghenciu, Avangate, despre huntingsi farming: Tehnologia deschide usi, dar trebuie sa fii mai inteligent pentru a profita

Laurentiu Ghenciu este, la baza, programator o meserie considerata de multi ca fiind eminamente pragmatica. Cu toate acestea, a devenit, in timp, unul dintre cei mai buni oameni de vanzari din IT-ul romanesc nu mi-a placut.

Samsung isi transforma telefonul intr-unul dintre cei mai iubiti supereroi

Oricine a vazut ultimele cateva filme Marvel cu super eroi,inclusiv Avengers: Age of Ultron, va poate confirma ca prezenta gadgeturilor Samsung in film este mai mult decat evidenta. Asa ca supereroii vin pe telefoane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )