Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cei mai buni cartofi prajiti din univers

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni cartofi prajiti din univers

Era 84 sau 85, nu-mi mai amintesc foarte bine, dar ce stiu era ca inca nu ma dadusera ai mei la scoala. Era un noiembrie tarziu si cenusiu. in ziua aia ca mai in toate zilele, in jurul pranzului, la noi in bloc mirosea a cartofi prajiti. I-am zis maica-mii ca vreau si eu. Mama s-a uitat la mine si mi-a spus scurt: nu avem cartofi, iti dau varza calita. continuă pe Adevărul

Buzoienii au facut miscare, de Ziua Tineretului. Cei mai buni au fost recompensati de autoritati

Consiliul Judetean Buzau, in colaborare cu Inspectoratul Scolar, a organizat pe strazile orasului, de Ziua Tineretului, mai multe competitii sportive. La intrecerile de cros, street-ball si sah s-au inscris peste 200 de elevi de gimnaziu si liceu, la final, castigatorii primind din partea organizatorilor premii constand in diplome, cupe si bani.

Autoarea Fifty Shades Of Grey a intrat in top 5 cei mai bogati autori britanici. Ce avere are

Autoarea trilogiei Fifty Shades Of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey , E. James, a intrat in top cinci cei mai bogati autori britanici.

Marius Copil a devenit cel mai bine clasat roman din ATP

Jucatorul de tenis Marius Copil l-a depasit pe Victor Hanescu si a devenit cel mai bine clasat roman din ATP. Copil a urcat pe locul 177, in timp ce Hanescu se apropie de pozitia 200.

FOTO Mamaia, statiunea cu cei mai multi prieteni. Parada internationala pentru promovarea perlei litoralului romanesc

Povestea merge mai departe. S-a cantat, s-a dansat, s-a urat La multi ani unei vechi statiuni, dar totusi mereu surprinzatoare Mamaia, in cadraul Paradei Litoralului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )