Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cei mai idioti hoti din 2015. Conduc detasat spargatorul prins de patru ori intr-o singura noapte si hotul care s-a imbatat si a adormit la locul faptei

Adevărul Adevărul,
Cei mai idioti hoti din 2015. Conduc detasat spargatorul prins de patru ori intr-o singura noapte si hotul care s-a imbatat si a adormit la locul faptei

Anul 2015 a avut de toate. Si bune, si rele, si tragedii, dar si momente comice. in articolul de fata ne propunem sa atingem un aspect legat de siguranta cetateanului, insa vazuta dintr-o perspectiva mai putin obisnuita, respectiv prin prisma celor mai idioate cazuri de hotie inregistrate la Galati in anul tocmai incheiat. continuă pe Adevărul

Kanye West, cel mai elegant barbat din 2015

Inca o veste buna pentru Kanye West. Rapperul, transformat si in designer, a fost votat cel mai elegant barbat din 2015 de catre cititorii revistei GQ.

Cele mai atragatoare jocuri din 2015 sunt la reducere pe Xbox Live

Daca ati asteptat pana la aceasta ora sa puneti mana pe unele dintre cele mai populare jocuri din 2015, reducerile din Xbox Live s-ar putea sa reprezinte cea mai buna solutie. in cazul in care va aflati in posesia unei console Xbox si mai aveti cateva zile libere in urmatoarea perioada pe care le puteti [].

Cele mai tari piese din 2015 VIDEO

Cine a dominat topurile anul acesta? Cine a avut piese care au devenit viral pe internet si care au fost ascultate de zeci, chiar sute de mii de ori? Iata care sunt cele mai tari piese din 2015.

Cei mai eleganti barbati in 2015

Ai spune ca pentru un barbat nu este mare bataie de cap sa se pregateasca pentru un eveniment cu prestanta. Totusi, si vestimentatia masculine are nevoie de creativitate si de o mare atentie la detalii. Iata cine a excelat in acest mod. Cei mai eleganti barbati in 2015.

Cat au saracit cei mai bogati oameni din lume in 2015

Cei mai bogati 400 de oameni din lume au pierdut 19 miliarde de dolari in 2015, din cauza prabusirii preturilor materiilor prime si a incetinirii economice din China, evolutii care au facut ca indicele Bloomberg al miliardarilor sa inregistreze primul declin anual de la debutul din 2012.

Top 10 cele mai piratate seriale din 2015

Ultimele zile din an reprezintaperioada perfecta pentru cateva statistici interesante, inclusiv un top 10 cu cele mai piratate seriale. Ca de fiecare data, cand vine vorba de piraterie, cei de la TorrentFreak fac o treaba foarte buna in a analiza preferintele internautilor. Pentru ca 2015 se apropie de final, sunt sanse foarte mari sa fiti [].

Germania, o retrospectiva a celor mai importante evenimente din 2015/ Partea a II-a (iulie-decembrie)

Condamnari pentru crime de razboi dupa 70 de ani, apararea libertatii presei cu pretul unui procuror general tras pe linie moarta. Scandalul unui Campionat Mondial de fotbal cumparat, mega-scandalul Volkswagen. Decizia de a interveni militar in Siria, lupta politica si administrativa pentru a primi un milion de refugiati. Decese ale unor politicieni de vaza. Fiscul la vanatoare de evazionisti. 2015 a fost un an tumultuos in politica si economia germana. A doua parte a retrospectivei de luni, v-o prezint dupa cum urmeaza.

FOTO. Topul celor mai frumoase fotografii din 2015, realizat de National Geographic

National Geografic a publicat topul Fotografia zilei 2015, pentru care au fost alese fotografii din lume, unele clasice, altele mai curioase, dar care spun intotdeauna o poveste.

Theodor Aman si Stefan Luchian, printre cei mai cautati pictori in 2015

Theodor Aman si Stefan Luchian se numara printre cei mai cautati pictori, in 2015, lucrari ale acestora reprezentand recorduri de licitatie pentru casele bucurestene Artmark si AraArt, dupa ce au fost adjudecate cu o suma totala de peste 200. 000 de euro.

Masina SF pentru unul dintre cei mai buni sportivi din Romania. A facut senzatie cu ea pe strazile Bucurestiului

Unul dintre cei mai buni sportivi ai Romaniei din ultimii ani a reusit sa suceasca gatul oamenilor pe strazile Bucurestiului, la volanul unei masini desprinse parca din filmele SF.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )