Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cei mai mari campioni ai Constantei se pregatesc de lupta

România Liberă România Liberă,
Cei mai mari campioni ai Constantei se pregatesc de lupta

Catalin Marin, campionul mondial la kick-box, il va infrunta pe Viorel Vihodita. continuă pe România Liberă

Ce inseamna Petrotel Lukoil pentru Romania: 3.500 de locuri de munca si unul dintre cei mai mari exportatori. Alekperov a mai vrut sa o inchida

Rafinaria Petrotel-Lukoil, situata langa Ploiesti, angajeaza circa 470 de salariati, insa pe intreaga platforma lucreaza aproximativ 900 de salariati. Indirect, pe orizontala, alte 2. 500 de locuri de munca si in jur de 100 de firme depind direct de.

Ce inseamna Petrotel Lukoil pentru Romania: 3.500 de locuri de munca si unul dintre cei mai mari exportatori. Alekperov a mai vrut sa o inchida

Rafinaria Petrotel-Lukoil, situata langa Ploiesti, angajeaza circa 470 de salariati, insa pe intreaga platforma lucreaza aproximativ 900 de salariati. Indirect, pe orizontala, alte 2. 500 de locuri de munca si in jur de 100 de firme depind direct de activitatea unitatii, societatea fiind si unul dintre marii exportatori ai Romaniei.

INFOGRAFIE Cine sunt cei mai mari bautori de vin din lume

Francezii consuma de aproape doua ori mai putin vin pe cap de locuitor fata de statul aflat pe primul loc in topul celor mai mari bautori de vin din lume, potrivit unui studiu.

Bucurestiul a avut cele mai mari tranzactii de preinchiriere de birouri din Europa Centrala si de Est

Bucurestiul a atras in primul semestru cele mai mari doua tranzactii de preinchiriere de spatii de birouri din Europa Centrala si de Est Praga, Budapesta, Varsovia), respectiv Vodafone 16. 000 metri patrati in Bucharest One) si Orange 14. 000 metri patrati in Green Court Bucharest), potrivit DTZ.

Parcarea targului Vitan din Capitala se transforma in pista pentru cei mai buni piloti ai Romaniei

Parcarea targului Vitan din Capitala se transforma pentru o zi in pista pe care cei mai buni piloti de drift din tara se intrec. Pe 18 octombrie are loc primul Grand Prix organizat de Romanian Drift Community, eveniment la care vor paricipa autoturisme, motociclete si un tir.

Cei mai buni studenti la management, premiati de Liga Profesionista de Fotbal

Patru burse de merit in valoare de 1000 de euro fiecare vor ajunge la cei mai buni studenti ai Facultatii de Management din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. Liga Profesionista de Fotbal este cea care acorda aceste burse, in premiera.

Cei mai bogati oameni din lume in tehnologie: miliardarii care detin imperii sau au facut avere din IT

Invart business-uri de miliarde si detin averi impresionante. Cine sunt cei mai bogati miliardari din lume care au facut avere din IT si la cati bani detin in momentul de fata, aflati in prezentarea de mai jos.

Cei mai buni parasutisti romani se intrec la Campionatul National pe aerodromul din Clinceni, timp de o saptamana

Cei mai buni parasutisti din tara se intrec la Campionatul National, pe aerodromul din Clinceni. Daca sunteti pasionati de sporturi extreme mergeti sa vedeti spectacolul oferit de parasutisti. Sportivii.

Crezi ca ai ales facultatea potrivita? Uite care sunt joburile cu cele mai mari salarii la absolvire

Sunt primele tale zile ca student sau esti deja in ultimul an de facultate? Oricum ar fi, angajatorii te anunta ca cele mai bine platite joburi imediat dupa absolvire se invart in jurul sumei de 1. 000 de euro net. Totusi, pe lista nu se afla si joburi.

Samsung investeste peste 14 miliarde dolari pentru constructia celei mai mari uzine de procesoare in Coreea de Sud

Samsung Electronics anunta ca va investi 14,7 miliarde de dolari in Coreea de Sud pentru a construi cea mai mare uzina de chip-uri din lume. Uzina va fi situata, in orasul Pyeongtaek, la 75 de kilometri de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )