Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai responsabili soferi din Ploiesti vor fi premiati de politisti. Pentru a primi cadoul, trebuie sa treaca testul fiolei

Adevărul Adevărul,
Cei mai responsabili soferi din Ploiesti vor fi premiati de politisti. Pentru a primi cadoul, trebuie sa treaca testul fiolei

Soferii din Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj care vor conduce in seara de 28 decembrie in orasele lor, vor avea surpriza sa fie premiati de Politia Romana, intr-o actiune de educatie rutiera desfasurata in parteneriat cu Bergenbier. continuă pe Adevărul

Cei mai frumosi romani. Povestea de roman a pictorului Dan Cumpata: a fugit din tara in comunism si a ajuns sa expuna langa Rafael si Leonardo da Vinci

Pictorul Dan Cumpata ar putea scrie o carte inspirandu-se doar din viata sa. A fugit din tara de un regim comunist incompatibil cu arta de calitate. A petrecut aproape un an intr-un lagar politic pentru ca mai apoi sa ajunga in America si sa o ia de la capat. Acum, dupa mai bine de un sfert de veac, a ajuns printre cei mai respectati pictori din lume, iar lucrarile sale sunt achizitionate de Muzeul Vatican.

FOTO VIDEO Google domina lumea robotilor la competitia pentru cei mai buni umanoizi din lume

Weekend-ul acesta divizia armatei americane numita DARPA a organizat olimpiada robotilor. Pe circuitul de NASCAR din Miami, agentia americana a pus la test 16 roboti. Castigatorii sunt detinuti de Google, care a ocupat si locurile 2 si 4.

FOTO Cei mai mici sportivi ai Brasovului, viitoarele glorii de maine au fost premiati

Primarul George Scripcaru si presedintele sectiei Sporturi individuale a Clubului Corona Brasov i-au premiat pe cei mai tineri sportivi ai clubului, dar si pe antrenorii lor.

Bucharest Christmas Market, scena pentru cei mai cunoscuti artisti ai momentului

Cel mai mare targ din Capitala dedicat Craciunului, Bucharest Christmas Market, va gazdui pe 26 decembrie un concert de amploare. Evenimentul va incepe de la ora 20. 00, iar pe scena vor urca peste 270 de artisti.

Dincolo de Stiri. Raed Arafat, despre spitalul groazei din Ploiesti

Doctorul Raed Arafat a fost invitatul Cristinei Topescu in emisiunea Dincolo de Stiri si a explicat, in contextul discutiei despre spitalul groazei din Ploiesti, ca Romania a mai trecut printr-un episod asem.

Romania instruita prin furt: acestea sunt cele mai furate carti din librarii in 2013

039;De ce este Romania altfel, de Lucian Boia, Dragul meu turnator, de Gabriel Liiceanu, Parabolele lui Iisus, de Andrei Plesu, si Fii demn, de Dan Puric, se numara printre cele mai furate carti din.

Cea mai ieftina tableta din lume costa doar 35 Euro

In cursul acestuia an, guvernul indian a derulat o campanie pentru a lansa o tableta ieftina pentru sistemul educational, destinata in special celor care nu isi puteau permite un astfel de dispozitiv. Tableta a fost un success incredibil, si acum a ajuns in Marea Britanie unde va fi disponibila la pretul de doar 30 de lire sterline, aproximativ 35 de euro. Pretul acesteia va fi chiar mai mic decat cel din India, fiind asadar proclamata cea mai ieftina tableta din [].

Cea mai ieftina tableta din lume costa doar 35 euro

In cursul acestuia an, guvernul indian a derulat o campanie pentru a lansa o tableta ieftina pentru sistemul educational, destinata in special celor care nu isi puteau permite un astfel de dispozitiv. Tableta a fost un success incredibil si acum a ajuns in Marea Britanie unde va fi disponibila la pretul de doar 30 de lire sterline, aproximativ 35 de euro. Pretul acesteia va fi chiar mai mic decat cel din India, fiind asadar proclamata cea mai ieftina tableta din [].

Economia SUA a inregistrat in trimestrul trei cea mai mare crestere din ultimii doi ani, de 4,1%

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai rapida crestere din ultimii doi ani, de 4,1%, sustinuta de consumul intern si investitiile companiilor, potrivit datelor oficiale publicate.

FOTO Cei mai valorosi bistriteni au fost premiati

Vineri, aproape 60 bistriteni au fost premiati de Primaria Bistrita pentru rezultatele deosebite avute in anul 2013 in cadrul evenimentului Premiile Municipiului. Au fost premiati profesori si elevi, oameni de stiinta, artisti sau sportivi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )