Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cei mai titrati jucatori de dublu din istoria tenisului spun ADIO! De ce se retrag fratii Bryan

B1 B1,
Cei mai titrati jucatori de dublu din istoria tenisului spun ADIO! De ce se retrag fratii Bryan

Gemenii americani Bob si Mike Bryan, cei mai titrati jucatori de dublu din istoria tenisului, pun capat carierelor, dupa 22 de ani. Anuntul retragerii vine chiar inainte de US Open, Grand Slam la care acestia . continuă pe B1

Cea mai de succes echipa de dublu din istoria tenisului s-a retras din activitate. Incredibila cariera a gemenilor Bryan

Bob si Mike Bryan, cea mai de succes echipa de dublu din istoria tenisului, au pus capat carierei lor profesioniste dupa 22 de ani, chiar cu cateva zile inainte de US Open, a anuntat ATP, potrivit Reuters.

Unul dintre cei mai periculosi criminali din lume, capturat de FBI

Acuzat ca si-a ucis cele doua fiice, unul dintre cei cautati criminali din lume a fost arestat. Unul dintre cei mai periculosi criminali a fost capturat de FBI Yaser Abdel Said, aflat printre cei mai cautati 10 criminali de pe lista FBI a fost arestat in orasul Justin, Texas, a anuntat Biroul Federal de Investigatii, .

Cei mai norocosi oameni din lume, in functie de culoarea ochilor. Ce spune despre fiecare persoana

Putem afla lucruri nebanuite despre o persoana in functie de culoarea ochilor. Toti am auzit de-a lungul timpului diverse preconceptii despre persoanele care au ochii verzi sau albastri. Puteti vedea mai jos care sunt false si care sunt adevarate. Care sunt cei mai norocosi oameni, in functie de culoarea ochilor. Ce se spune despre fiecare Potrivit .

UPDATE Sondaj: Cei mai multi sustinatori ai deschiderii restaurantelor sunt din Moldova

Un sondaj IRES realizat in perioada 19-20 august arata ca 59% din romani sustin deschiderea restaurantelor in interior, in timp ce 38% raspund ca nu sunt de acord cu acest lucru, iar 3% din respondenti nu au raspuns, potrivit datelor publicate miercuri pe Facebook de sociologul Vasile Dincu. Cei mai mari sustinatori ai deschiderii restaurantelor sunt barbatii cu varsta de 36-50 de ani, cu studii medii, din Moldova, potrivit unui infografic publicat de sociolog. Cei mai reticenti la deschiderea restaurantelor in interior sunt femeile cu varsta de 18-35 de ani, cu studii superioare, din sudul tarii, care voteaza alte partide.

Monica Pop: NUMAI panica, sperieturi, cazuri grave, morti, desi cei mai multi pacienti s-au vindecat

Monica Pop a vorbit, pe o retea sociala, despre modul in care datele despre coronavirus sunt prezentate in ultima vreme. NUMAI panica, sperieturi, cazuri grave, morti, desi cei mai multi pacienti s-au vindecat!, scrie medicul.

Poluarea scade varsta de pensionare cu doi ani. Judetul cu cei mai multi locuitori care vor beneficia de aceasta masura

Varsta de pensionare va fi redusa cu doi ani pentru persoanele care traiesc in zone crunt afectate de poluare, cum ar fi zonele cu mine, combinatele chimice si siderurgice sau exploatari pe baza de cianuri. Unul dintre judetele cu cei mai multi locuitori care vor beneficia de aceasta masura este Hunedoara.

Ce mai face acum Serban din Liceenii. Actorul roman, poveste de viata de 30 de ani in SUA

Serban din celebrul film Liceeni a emigrat in Americadupa filmari. A incercat sa faca actorie, dar a abandonat curand acest vis, astfel ca tanarul de ayunci s-a reorientat si a ajuns profesor de matematica. Cu ce se ocupa acum Serban din Liceenii. Actorul roman are o poveste de viata de 30 de ani in America .

Rusia, documentar ultra-secret. S-a aflat acum totul despre cea mai mare bomba atomica din istorie

Rusia a publicat un documentar despre lansarea celei mai mari bombe atomice din istorie, tinut secret ani de zile. Anterior, mai multe poze si filmulete erau disponibile, insa, acum este prima data cand filmul complet al testului cu Bomba Tarului a fost facut public. Mai multe detalii, in continuare. Documentarul despre Bomba Tarului, facut public .

VIDEO Louisiana se pregateste pentru cel mai puternic uragan din istoria sa: Vant de 240 kmh, apa va ajunge la 65 km in interiorul uscatului

Uraganul Laura ar putea deveni cea mai puternica furtuna care loveste coasta statului american Louisiana, lucru ce urmeaza sa se intample in primele ore ale zilei de joi, cu -potrivit mpeteorologilor - valuri de furtuna mortale, transmite Reuters.

EXCLUSIV Care sunt formele de sprijin oferite de stat pe care agricultorii din Romania le au la dispozitie in unul dintre cei mai grei ani, dominat de pandemie si de seceta

EXCLUSIV Avand in vedere criza pe care pandemia de coronavirus a generat-o la nivelul societatii si a economiei, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a pus la dispoitie in anul 2020 mai multe forme.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )