Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cei mai vechi pantaloni din lume, descoperiti in China

România Liberă România Liberă,
Cei mai vechi pantaloni din lume, descoperiti in China

Doua perechi de pantaloni, cei mai vechi din lume, confectionati in urma cu 3. 300 de ani, au fost descoperiti de cercetatorii care efectuau sapaturi pe un santier arheologic din vestul Chinei, a anuntat vineri presa chineza, citata de AFP. Pantalonii ar fi fost purtati de doi samani dintr-un trib nomad din acea zona, aflata in zilele noastre in centrul regiunii Xinjiang din Asia Centrala, precizeaza cotidianul China Daily. continuă pe România Liberă

Arheologii au descoperit cei mai vechi pantaloni din lume in vestul Chinei

Cei mai vechi pantaloni din lume au fost descoperiti in vestul Chinei, acestia fiind purtati, potrivit arheologilor, de nomazi din acea zona in urma cu aproximativ 3. 300 de ani, informeaza Science News.

MISTERUL copilei cu cei mai frumosi OCHI din lume. Ce se va intampla cu ea peste cativa ani

O fotografie cu o fetita creola si cu niste ochi de un albastru atat de intens incat vorbele palesc in fata lor, facea inconjurul lumii si chiar era inclusa in topurile celor mai frumoase fotografii ale anului. Copila.

Top 10: cele mai terifiante poduri din lume

Cele mai terifiante poduri din lume sunt construite la inaltimi care fac concurenta peisajelor din avion si chiar daca sunt sigure, solide, aparent pot parea un pic infricosatoare, scrie weather. com .

Alege-ti echipa pentru Mondiale: Gheorghe Hagi, inclus intr-un top BBC al celor mai buni jucatori din lume

Site-ul BBC ofera cititorilor posibilitatea de a-si forma propria echipa cu cei mai buni jucatori ai tuturor timpurilor, asta cu ajutorul unui simulator online, lansat cu doar o saptamana inaintea Campionatului.

SLIDE FOTO Americanii au scris un articol superb despre Halep: Anti-diva. E cea mai gratioasa jucatoare din lume?

In ajunul meciului de astazi, in care noi anticipam o alta lectie de tenis a Simonei Halep, presa serioasa de peste Ocean incepe sa o priveasca in sfarsit ca pe o mare jucatoare. Iar cand americanii vor sa scrie frumos despre sport, o fac printre cel mai frumos din lume.

Maria Sharapova, sportiva cel mai bine platita din lume anul trecut

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, adversara Simonei Halep in finala French Open, ocupa locul 22 in Topul Forbes al celor mai bine platite staruri din lumea sportului, cu venituri de aproximativ 29 de.

Cele mai parfumate flori din lume

Florile te incanta cu frumusetea lor, cu diversitatea formelor si culorilor. Daca iti plac florile, cu siguranta ca esti atras si de mireasma lor, fie ca iti place mirosul dulceag sau cel mai exotic. Iata un.

O bacterie pune in pericol una dintre cele mai populare bauturi din lume. incalzirea globala contribuie la disparitia ei

In 24 de ore, intreaga populatie consuma 1,6 miliarde de cesti de cafea. Este cea mai populara bautura dupa apa si ceai. Din punct de vedere financiar, cafeaua este al doilea cel mai tranzactionat bun dupa.

Foto: Top 5 cele mai rapide masini din lume

Exista nenumarate moduri de a masura performantele unei masini, desigur acest top a fost realizat pe baza vitezei maxime ce o poate atinge o masina de serie.

Cea mai frumoasa, rara si scumpa masina din lume, filmata pe strada (video)

Cea mai exclusivista masina din lume este produsa in Beirut, capitala Libanului. Se numeste Lykan sau pe numele complet W Motors Lykan Hypersport. Costa 2,5 milioane de euro si face modelul Avendatod produs de Lamborghini sa para o joaca de copii. Iata imaginile filmate la Monte Carlo, pe strazi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )