Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei sunt primarii alesi cu cel mai mare numar de voturi

România Liberă România Liberă,
Cei sunt primarii alesi cu cel mai mare numar de voturi

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este edilul ales cu cele mai multe voturi din Romania, avand aproape 75. 000 de voturi, informeaza news. ro. Este urmat de Emil Boc, la Cluj, Lia Olguta Vasilescu, la Craiova, in timp ce, la polul opus, sunt trei primari din tara alesi cu mai putin de 100 de voturi. continuă pe România Liberă

Maratonul DHL Stafeta Carpatilor sustine cel mai mare numar de sportivi paralimpici romani din istorie, calificati la Jocurile Paralimpice de la Rio!

Taxele de participare de la editia aniversara din acest an vor fi donate, din nou, Comitetului National Paralimpic pentru sustinerea sportivilor la Jocurile Paralimpice de la Rio de anul.

Cel mai mare eveniment de drift din Europa de Est, pe 25-26 iunie la Bucuresti

Peste 60 de piloti din Romania, Ucraina, Turcia, Polonia, Italia, Ungaria si Bulgaria vor lua startul la cel mai mare eveniment de drift din ultimii 5 ani organizat in Estul Europei, etapa a doua a Campionatului National 2016 powered by Amuse, care va avea loc in perioada 25-26 iunie in jurul Casei Poporului, si unde sunt asteptati aproximativ 30. 000 de spectatori, anunta Romanian Drift Community printr-un comunicat.

Divertiland, cel mai mare parc acvatic din tara, se redeschide

Divertiland, cel mai mare parc avatic din tara, isi redeschide portile astazi pentru sezonul de vara 2016, cu o noua zona de distractii. Iata ce gasesti in parcul din Capitala si cat costa intrarea.

Huawei vrea sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri din lume

Va reusi, oare, gigantul din China sa-si atinga obiectivele indraznete? Anul trecut, Huawei deveneacel mai mare producator de telefoane din China. Huawei reusea astfel sa-i detroneze pe rivalii de la Xiaomi, care treceau printr-o perioada extrem de dificila. Situatia pe piata s-a schimbat in ultimul sfert financiar din 2015, iar una dintre cauzele principale ar [].

Nu e pentru cei slabi de inger: cel mai dezgustator cont de Instagram te va fascina

Imaginile urcate de Marc Clancy pe profilul sau de Instagram nu sunt pe placul tuturor. Marc Clancy are unul dintre cele mai controversate profiluri de Instagram. De fapt, imaginea pe care o puteti vedea mai sus nu este decat una dintre numeroasele sale creatii si, probabil, se numara printre cele care va pot afecta cel [].

Cat de bogati sunt primarii alesi ai Bucurestiului

Gabriela Firea, primarul ales al Primariei Capitalei, si Robert Negoita, care a castigat inca un mandat la Primaria Sectorului 3, sunt cei mai instariti edili alesi de bucuresteni la alegerile locale de duminica. La polul opus se afla Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, si Mihai Toader, edilul Sectorului 2.

Galatenii au acces liber joi pe platforma ArcelorMittal.Porti deschise la cel mai mare combinat siderurgic romanesc

Cei interesati sa participe la eveniment sunt rugati sa se inregistreze prin telefon la 0733. 144, intre orele 8,00 - 16,00. Varsta minima de participare este de 12 ani. Accesul in unitate este posibil numai cu cartea de identitate si inregistrare telefonica prealabila.

Robert Negoita, Emil Boc si Olguta Vasilescu, primarii alesi cu cele mai multe voturi; la polul opus, un edil cu 66 de voturi

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este edilul ales cu cele mai multe voturi din Romania, cu exceptia celor pentru Primaria Capitalei, avand aproape 75. 000 de voturi, si este urmat de Emil Boc, la Cluj, Lia Olguta Vasilescu, la Craiova, in timp ce,.

Tot ce trebuie sa stii despre admiterea la cea mai mare universitate din tara. Cat conteaza BAC-ul la Universitatea Babes-Bolyai

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cea mai mare universitate din tara ca numar de studenti, scoate la concurs circa 16. 000 de locuri bugetate si in regim de cu taxa, la nivel de licenta. Din toamna, universitatea propune si specializari noi precum Matematica-Informatica in engleza sau Economie si Afaceri Internationale in engleza. Taxa de admitere este, in functie de facultate, de la 80 de lei la 220 de lei.

Kovesi: Mita in domeniul sanatatii, mai mare decat in alte domenii

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca fata de celelalte domenii, mita din domeniul sanatatii este cea mai mare. De asemenea, aici sunt cel mai des.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )