Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai bogat tanar miliardar al planetei este o femeie din Hong Kong si are numai 24 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai bogat tanar miliardar al planetei este o femeie din Hong Kong si are numai 24 de ani

Perenna Kei este cea mai bogata tanara miliardara a planetei. La numai 24 de ani, revista Forbes o plaseaza pe primul loc al celor mai bogati tineri miliardari ai lumii, devansandu-l pe cofondatorul Facebook, Dustin Moskovitz. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai batran om in viata. O femeie din Japonia a implinit 116 ani

Cel mai batran om in viata recunoscut de Guinness World Records a implinit 116 ani. Misao Okawa si-a sarbatorit ziua la un centru de ingrijire din Osaka. intrebata care este secretul longevitatii sale,.

Cel mai bogat patron din fotbalul romanesc: Sunt absolut terifiat

Ioan Niculae, patronul Astrei Ploiesti, s-a decalrat terifiat dupa anuntul sentintelor din Dosarul Transferurilor.

El este cel mai tanar cercetator care a construit un reactor nuclear

La numai 13 ani, un baietel din Marea Britanie a devenit cel mai tanar cercetator ce a construit cu succes un reactor nuclear. Pentru a ii dovedi functionalitatea, Jamie Edwards a ciocnit doi atomi de.

Micul Pompei, descoperit in nord-estul Venetiei: Este cel mai bine pastrat complex funerar roman

Cel mai mare si mai bine pastrat complex funerar roman, supranumit Micul Pompei a fost adus la suprafata in timpul unor sapaturi arheologice realizate la 70 de kilometri, in nord-estul Venetiei, au anuntat.

Mircea Sandu: Cel mai bun presedinte este cel ales

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, dupa ce Razvan Burleanu a devenit succesorul sau la Casa Fotbalului, ca este cel mai bun dintre candidati, daca a fost ales de Adunarea.

Mircea Sandu, dupa alegerea lui Razvan Burleanu: Cel mai bun presedinte este cel ales

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, dupa ce Razvan Burleanu a devenit succesorul sau la Casa Fotbalului, ca este cel mai bun dintre candidati, daca a fost ales de Adunarea.

Euro, la cel mai inalt nivel din ultimii trei ani, fata de dolar.

Euro s-a apreciat, vineri, cu peste 1% si a atins cel mai ridicat nivel din octombrie 2011, de peste 1,39 dolari pe unitate, transmite AFP, conform Mediafax. Interesul pentru euro a crescut incepand de joi, sustinut de declaratii incurajatoare ale presedintelui Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, referitoare la zona euro, unde institutia anticipeaza o crestere economica de 1,2% si o inflatie de 1%, in acest an. Citeste si: Bancile europene se pregatesc pentru o noua era Euro este .

Singapore devine cel mai scump oras din lume. Bucurestiul ramane in randul oraselor cu cele mai mici costuri ale vietii

Singapore a detronat Tokyo si a devenit cel mai scump oras in care sa traiesti, top 5 fiind completat de Oslo, Zurich si Sydney, arata cel mai nou raport Economist Intelligence Unit. Topul cuprinde 131 de orase, iar Bucurestiul ocupa locul 124, cele mai mici costuri ale vietii fiind in orase precum Mumbai si Karachi.

Cel mai asteptat film al anului, Closer to the moon, in regia lui Nae Caranfil, lansat si in Romania (VIDEO)

Nae Caranfil si-a lansat joi seara, la Cinema Pro, cel mai nou film, Mai aproape de luna Closer to the moon) si a primit numai cuvinte de lauda. Asta dupa ce premiera mondiala a peliculei a avut loc la.

Cel mai bine platite locuri de munca in Romania

Cel mai bine platite locuri de munca in Romania sunt in domeniile inginerie si productie, servicii bancare si financiare, contabilitate si asigurari, remuneratiile putand depasi 100. 000 de euro pe an, se arata intr-un studiu realizat de compania de.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )