Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cel mai mare eveniment pe reguli de K-1 din Europa la Galati

Online Sport Online Sport,
Cel mai mare eveniment pe reguli de K-1 din Europa la Galati

Superkombat si Primaria Galati au lansat o campanie umanitara la nivel mondial pentru ajutorarea sinistratilor, urmand sa fie distribuit un mesaj permanent prin intermediul televiziunilor partenere la urmatoarele trei gale majore care vor fi organizate pana la incheierea acestui an, inclusiv marea finala de la Galati, programata pe 21 decembrie. continuă pe Online Sport

Tranzactie iminenta: Lenovo, cel mai mare producator de PC-uri din lume, ar putea cumpara HTC

Producatorul de telefoane mobile HTC se lupta cu grave probleme financiare in ultimul an. Desi a lansat unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piata la inceputul anului, vanzarile gamei HTC One nu au impresionat, iar problemele s-ar.

Incepe cel mai mare pelerinaj religios din tara, la Sf. Parascheva. Reteta de succes a BOR: cum a transformat Biserica un cadou de la turci in brandul Romaniei

Cel mai important pelerinaj religios din Romania incepe astazi, la Iasi, unde sunt asteptati, pana pe 15 octombrie, peste jumatate de milion de romani. Mai mult de jumatate se vor inchina in fata moastelor Sfintei Cuvioase Parascheva, cunoscuta in.

VIDEO Cel mai mare proiect de mediu integrat din Romania a fost semnat luni: 416 milioane de euro, pentru statia Glina

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, impreuna cu ministrul Mediului, Rovana Plumb, au semnat luni contractul de finantare pentru finalizarea statiei de epurare Glina. Din valoarea totala de 416,5 milioane de euro, contributia din fonduri europene nerambursabile este de 62. 63%, fara TVA. Proiectul devine astfel cel mai mare de acest fel din Romania.

Suceava: Cea mai mare locuinta pre-Cucuteni datand din 5200-5100 I.Hr. a fost descoperita la Baia

Cea mai mare locuinta din prima faza a perioadei pre-Cucuteni a fost descoperita de arheologi in localitatea suceveana Baia, iar specialisti de la Universitatea Cambridge sprijina cercetarile pentru a identifica modul in care, in acea perioada, se facea schimb de cereale intre China si Europa, scrie Mediafax.

Vinul Molda a fost premiat cu medalia de aur la cel mai mare concurs din Asia

Vinul Chardonnay 2011 produs de compania Berhord din Chisinau a obtinut o medalie de aur la Daejeon Wine Trophy din Coreea, cel mai mare concurs de vinuri din afara Europei. Atat participarea, cat si rezultatul reprezinta o premiera pentru Republica Moldova.

Samsung, cel mai puternic investitor in parcuri solare din Romania dupa un proiect de 100 milioane euro

Parcul solar din Slobozia, judetul Giurgiu, a fost finalizat cu ajutorul unei investitii de 100 de milioane de euro din partea companiei sud-coreene Samsung, gigantul devenind astfel cel mai puternic investitor in.

Cel mai mare VIS al meu este sa am un IUBIT. De ce NICIUN barbat nu vrea sa fie cu blonda asta superba

Anastasia are doar 22 de ani, insa pana acum nu a avut niciun iubit stabil. Si asta pentru ca job-ul ei ii baga in sperieti pe domni. Este campioana la Thai Boxing, are centura neagra la karate si tocmai a.

Celalalt Internet sau cum functiona cel mai mare portal al pietei negre - Silk Road

In SUA, in aceasta saptamana, a fost arestat proprietarul controversatului site Silk Road - o platforma anonima de tranzactionare online - unde oricine putea cumpara arme, droguri si alta marfa interzisa.

Faze tari: Roman arestat pentru jaf de un milion de euro la Paris; Au facut sex in cel mai periculos loc de pe Pamant, iar finalul a fost tragic; Google vrea sa ne faca nemuritori

O americanca vrea sa-si faca sanii de 19 kg! Lacey Wildd, o femeie de 45 de ani din SUA, mama a sase copii si detinatoarea unor sani care cantaresc 9,5 kilograme, vrea sa isi mareasca implanturile de silicon si sa aiba cel mai mare bust din lume, chiar daca isi risca viata. O tanara sustine ca a fost concediata pentru ca a pozat in revista Playboy. Jessica Zelinske, o tanara mamica din Minessota, sustine ca a fost concediata, dupa ce a pozat pentru revista Playboy. Jessica a aparut in editia Hot Housewives lansata de Playboy, motiv pentru care a fost data afara de la locul de munca.

Brandul de vin Molda, premiat cu medalia de aur in Coreea

Vinul Chardonnay 2011 produs de compania Berhord din Chisinau a obtinut o medalie de aur la Daejeon Wine Trophy din Coreea, cel mai mare concurs de vinuri din afara Europei. Atat participarea, cat si rezultatul reprezinta o premiera pentru Republica Moldova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )