Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel mai mare producator privat de carbune din lume, in faliment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare producator privat de carbune din lume, in faliment

Peabody Energy Corp. , cel mai mare producator privat de carbune din lume, a solicitat protectia Legii falimentului, in SUA, in contextul declinului puternic al preturilor de pe piata de profil, care a facut imposibila realizarea recentei expansiuni costisitoare a companiei in Australia. continuă pe Ziarul Bursa

Enterprise Investors cumpara Noriel, cel mai mare retailer de jucarii din Romania

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors EI), a semnat un acord de cumparare a 100% din actiunile Noriel Group, cel mai mare retailer de jocuri si jucarii din Romania.

S-a vandut Noriel, cel mai mare lant de magazine de jucarii din Romania

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors EI), a semnat un acord de cumparare a 100% din actiunile Noriel Group, cel mai mare retailer de jocuri si jucarii din.

Chinezii preiau cel mai mare port din Grecia

Grupul chinez de transport maritim Cosco Shipping Co. a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, in schimbul sumei de 368,5 milioane de euro, ca parte a planului sau de a construi un centru european de transport.

Cel mai bine platit lider religios din Romania. Ce indemnizatie va primi Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel va fi cel mai bine platit lider religios din Romania. Conform noii salarizari propuse de Guven, capul Bisericii Ortodoxe Romane urmeaza sa primeasca de la buget o indemnizatie lunara.

Success neanuntat: BMW Seria 5 F10, cel mai apreciat model premium business din lume

La lansarea lui F10, actualul BMW Seria 5, nici cele mai frumoase vise bavareze nu anticipau ca, in 6 ani, vanzarile urmau sa creasca cu peste 42%, fata de cele ale predecesorului sau, E60. in 2016, modelul a depasit insa pragul psihologic de doua milioane de unitati, fiind de sase ori consecutiv bestseller-ul clasei. Prin urmare, masina poate fi considerata, fara urme de indoiala, drept cel mai apreciat model premium business din lume.

Romania a avut cea mai mare inflatie anuala negativa din UE in martie

Romania a consemnat, in luna martie 2016 comparativ cu luna martie 2015, cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 2,4%, fata de cea de minus 2,1% inregistrata in februarie, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit unor surse din presa.

Magurele ar putea gazdui cel mai mare institut european de cercetare stiintifica

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara IFIN) din Magurele are sanse mari sa devina sediul central pentru European Research Infrastructure Consortium ERIC), institutul european care se va ocupa de realizarea experimentelor stiintifice prin folosirea Laserului de la Magurele.

Cel mai prost sezon de croaziere din ultimii ani

Pentru Portul Constanta, visul frumos al navelor de croaziera care il viziteaza pare sa se fi terminat. 2016, care deja se anunta cel mai prost an din ultimii in aceasta privinta, a devenit si mai prost.

PanamaPapers: Lista completa a persoanelor cunoscute din lume, implicate in offshore-urile din Panama

Papama Papers este cea mai mare scurgere de informatii din lume, care a dus la dezvaluirea multor afaceri offshore din Panama, ale caror conducatori sunt ministri, presedinti, regi, fotbalisti, vedete de.

Cel mai mare vot din turismul romanesc

000 de romani isi aleg destinatia de vacanta favorita De cateva zile piata autohtona de turism a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare. Peste 50. 000 de romani isi aleg destinatia de vacanta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )