Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare scandal dupa alegerile locale. Un lider PNL a fost inregistrat cand dadea ordine pentru vot

Antena3 Antena3,
Cel mai mare scandal dupa alegerile locale. Un lider PNL a fost inregistrat cand dadea ordine pentru vot

Marian Petrache, a fost inregistrat cand incerca sa aduca 6. 000 de oameni la vot pentru a-si asigura in continuare functia de presedinte al Consiliului Judetean Ilfov. Din. continuă pe Antena3

Divertiland, cel mai mare parc acvatic din tara, se redeschide

Divertiland, cel mai mare parc avatic din tara, isi redeschide portile astazi pentru sezonul de vara 2016, cu o noua zona de distractii. Iata ce gasesti in parcul din Capitala si cat costa intrarea.

Cel mai mare eveniment de drift din Europa de Est, pe 25-26 iunie la Bucuresti

Peste 60 de piloti din Romania, Ucraina, Turcia, Polonia, Italia, Ungaria si Bulgaria vor lua startul la cel mai mare eveniment de drift din ultimii 5 ani organizat in Estul Europei, etapa a doua a Campionatului National 2016 powered by Amuse, care va avea loc in perioada 25-26 iunie in jurul Casei Poporului, si unde sunt asteptati aproximativ 30. 000 de spectatori, anunta Romanian Drift Community printr-un comunicat.

Huawei vrea sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri din lume

Va reusi, oare, gigantul din China sa-si atinga obiectivele indraznete? Anul trecut, Huawei deveneacel mai mare producator de telefoane din China. Huawei reusea astfel sa-i detroneze pe rivalii de la Xiaomi, care treceau printr-o perioada extrem de dificila. Situatia pe piata s-a schimbat in ultimul sfert financiar din 2015, iar una dintre cauzele principale ar [].

Cei sunt primarii alesi cu cel mai mare numar de voturi

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este edilul ales cu cele mai multe voturi din Romania, avand aproape 75. 000 de voturi, informeaza news. ro. Este urmat de Emil Boc, la Cluj, Lia Olguta Vasilescu, la Craiova, in timp ce, la polul opus, sunt trei primari din tara alesi cu mai putin de 100 de voturi.

Maratonul DHL Stafeta Carpatilor sustine cel mai mare numar de sportivi paralimpici romani din istorie, calificati la Jocurile Paralimpice de la Rio!

Taxele de participare de la editia aniversara din acest an vor fi donate, din nou, Comitetului National Paralimpic pentru sustinerea sportivilor la Jocurile Paralimpice de la Rio de anul.

16 primari noi in Teleorman dupa alegerile locale din 5 iunie 2016

Majoritatea edililor in functie din Teleorman si-au pastrat functiile de primari, in urma alegerilor locale din 5 iunie 2016.

VIDEO/FOTOGALERIE Ford KA+ a fost dezvaluit. Cel mai mic model Ford e acum mai mare

Modelul Ford KA a fost reinventat pentru 2016, iar acum se numeste Ford KA+, este mai mare, mai spatios si are cinci usi in loc de trei. Dupa ce modelul Ford KA anterior, derivat din Fiat 500, nu s-a bucurat de prea mare succes, americanii de la Ford au regandit aceasta masina si vor sa o propuna europenilor incepand cu aceasta vara, la un pret de pornire de sub 10. 000 euro. Modelul este fabricat in India si se comercializeaza deja in aceasta tara sub numele Ford Figo.

Un fost primar a luat clopotul bisericii satului dupa ce a pierdut alegerile locale. A zis ca a fost montat in mandatul lui

Candidatul pentru primaria satului doljean Lacrita Mica s-a enervat din cauza ca nu a castigat alegerile locale din data de 5 iunie. Acesta a furat clopotul de la biserica din sat, imediat ce candidatul PND.

Blestemul Mihailesti ne bantuie din nou. Amintirile oamenilor care au scapat din cel mai mare dezastru rutier al Romaniei

In comuna buzoiana Mihailesti s-a produs vineri, 10 iunie, un nou accident rutier grav, care aminteste de dezastrul petrecut in urma cu 12 ani in exact acelasi loc.

Galatenii au acces liber joi pe platforma ArcelorMittal.Porti deschise la cel mai mare combinat siderurgic romanesc

Cei interesati sa participe la eveniment sunt rugati sa se inregistreze prin telefon la 0733. 144, intre orele 8,00 - 16,00. Varsta minima de participare este de 12 ani. Accesul in unitate este posibil numai cu cartea de identitate si inregistrare telefonica prealabila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )