Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cel putin 15 morti si zece raniti in urma unei explozii la un centru de vaccinare din Pakistan

Adevărul Adevărul,
Cel putin 15 morti si zece raniti in urma unei explozii la un centru de vaccinare din Pakistan

Cel putin 15 persoane au murit si altele zece au fost ranite in urma unei explozii produse miercuri dimineata la un centru de vaccinare impotriva poliomielitei din Quetta, un oras din sud-vestul Pakistanului, a anuntat politia, citata de postul Europe1. continuă pe Adevărul

Explozie soldata cu cel putin 15 morti in sud-vestul Pakistanului

O explozie produsa miercuri dimineata in fata unui centru de vaccinare anti-poliomielita din orasul Quetta, situat in sud-vestul Pakistanului, s-a soldat cu cel putin 15 morti, transmite Agerpres, citatand.

Cel putin 12 morti intr-un atac sinucigas ce a vizat consulatul pakistanez din Afganistan

Cel putin 12 persoane au murit, miercuri, intr-un atac sinucigas ce a vizat consulatul pakistanez din Afganistan, urmat de confruntari armate intre fortele de securitate si atacatori intr-o cladire din apropierea institutiei, informeaza agentia de presa Reuters.

Explozie puternica la Istanbul, soldata cu cel putin 10 morti

ACTUALIZARE 14:40 MAE: Cazul exploziei de la Istanbul, monitorizat cu prioritate Consulatul General al Romaniei la Istanbul a intreprins, in regim de urgenta, demersurile specifice pe langa autoritatile locale turce pentru a verifica daca au fost afectati cetateni romani in urma exploziei produse marti, iar verificarile sunt in curs, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE) intr-un raspuns la o solicitare Agerpres. *ACTUALIZARE 13:53 Presedintele Erdogan sustine ca atacatorul sinucigas este un sirian *ACTUALIZARE 13:45 Autoritatile impun o interdictie temporara asupra transmisiilor posturilor TV *ACTUALIZARE 12:59 Premierul Davutoglu a convocat o reuniune de criza la Ankara *ACTUALIZARE 12:00 Zece morti si 15 raniti in explozia de la Istanbul.

Explozie puternica la Istanbul, soldata cu cel putin 10 morti

ACTUALIZARE 17:45 MAE: Niciun cetatean roman nu a fost afectat in explozia din Turcia Ministerul Afacerilor Externe transmite, prin intermediul unui comunicat remis redactiei, ca niciun cetatean roman nu a fost afectat in explozia din central turistic al Istanbulului. *ACTUALIZARE 17:20 Noua dintre cele zece persoane ucise sunt germani *ACTUALIZARE 16:38 Ponta: Terorismul este un dusman al umanitatii in ansamblu *ACTUALIZARE 15:43 Paravion: Turistii romani solicita sa se intoarca din Istanbul dupa explozia de marti *ACTUALIZARE 15:23 MAE condamna cu fermitate atacul terorist din Turcia *ACTUALIZARE 14:54 Vicepremierul turc: Autorul atentatului de la Istanbul, un sirian nascut in 1988 *ACTUALIZARE 14:40 MAE: Cazul exploziei de la Istanbul, monitorizat cu prioritate *ACTUALIZARE 13:53 Presedintele Erdogan sustine ca atacatorul sinucigas este un sirian *ACTUALIZARE 13:45 Autoritatile impun o interdictie temporara asupra transmisiilor posturilor TV *ACTUALIZARE 12:59 Premierul Davutoglu a convocat o reuniune de criza la Ankara *ACTUALIZARE 12:00 Zece morti si 15 raniti in explozia de la Istanbul.

Explozie in Pakistan, soldata cu 15 morti

O explozie produsa miercuri dimineata in fata unui centru de vaccinare anti-poliomielita din orasul Quetta, situat in sud-vestul Pakistanului, s-a soldat cu cel putin 15 morti, a anuntat politia locala, citata de AFP si DPA.

Atac armat in Irak. Cel putin sapte morti si luare de ostatici

Indivizi inarmati au atacat un centru comercial din Bagdad.

Atac armat in Irak. Cel putin sapte morti si SUTE de ostatici

Indivizi inarmati au atacat un centru comercial din Bagdad.

Atacuri multiple la Bagdad. Cel putin 30 de oameni au fost ucisi

Mai multe atacuri au avut loc luni in Irak, in urma carora si-au pierdut viata peste 30 de persoane. Cel putin 20 de persoane si-au pierdut viata, iar cateva zeci au fost ranite luni in atacuri vizand o.

Cel putin 12 morti intr-o luare de ostatici intr-un centru comercial din Bagdad

Oameni inarmati au detonat luni un vehicul capcana si au deschis focul intr-un cartier frecventat din Bagdad si au luat ostatici intr-un centru comercial, fiind inregistrati cel putin 12 morti, a anuntat politia, citata de AFP.

UPDATE Atac armat intr-un centru comercial din Bagdad, soldat cu cel putin zece morti

Islamisti inarmati au deschis focul, luni dupa-amiaza, intr-un centru comercial din Bagdad, omorand cel putin zece persoane si ranind alte cel putin 25, dupa care au luat ostatici, informeaza BBC News online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2686 seconds )