Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel putin 2.000 de imigranti au murit in 2015, in incercarea de a ajunge in Europa

Antena3 Antena3,
Cel putin 2.000 de imigranti au murit in 2015, in incercarea de a ajunge in Europa

Cel putin 2. 000 de imigranti au murit pe parcursul anului 2015 in incercarea de a traversa Marea Mediterana pentru a ajunge pe continentul european, potrivit unui raport realizat de Organizatia Internationala. continuă pe Antena3

Cel putin 2.000 de imigranti au murit in 2015, in incercarea de a ajunge in Europa

Cel putin 2. 000 de imigranti au murit pe parcursul anului 2015 in incercarea de a traversa Marea Mediterana pentru a ajunge pe continentul european, potrivit unui raport realizat de Organizatia Internationala pentru Migrare, relateaza site-ul publicatiei franceze Le Point.

Cati imigranti MOR intr-un an, in fuga catre Europa

Cel putin 2. 000 de imigranti au murit in 2015 in incercarea de a traversa Marea Mediterana pentru a ajunge pe continentul european, potrivit unui raport realizat de Organizatia Internationala pentru Migrare.

Myanmar: Inundatiile din intreaga tara au dus la moartea a cel putin 46 de persoane

Cel putin 46 de persoane au murit in urma inundatiilor care au afectat Myanmarul in ultimele zile. Cele mai afectate zone sunt cele din centrul si nordul tarii. Un numar de 46 de persoane si-au pierdut viata.

Incendiu de PROPORTII in Germania: Cel putin 27 de persoane au fost ranite

Cel putin 27 de persoane au fost ranite, marti dimineata, intr-un incendiu urmat de o explozie, intr-un adapost antiaerian din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, la Hamburg nordul Germaniei).

Cel putin 459 de civili ucisi in raidurile aeriene ale SUA impotriva Statului Islamic

Raidurile aeriene ale Statelor Unite, impotriva Statului Islamic din Irak si Siria, au dus la moartea a cel putin 459 de civili, anunta un grup independent de monitorizare. in aceleasi raiduri ar fi fost ucisi.

Accident GRAV de munca in Olanda. Cel putin 20 de raniti

Cel putin 20 de oameni au fost raniti dupa ce doua macarale utilizate pentru modernizarea unui pod s-au prabusit pe cateva case, in centrul Olandei, informeaza presa locala.

Irak: Cel putin opt civili ucisi in raiduri aeriene turce impotriva Partidul Muncitorilor din Kurdistan

Cel putin opt civili au fost ucisi in atacuri aeriene turce indreptate impotriva partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), in nordul Irakului, relateaza DPA, potrivit Mediafax. Agentia de presa Firat,.

Germania: Incendiu urmat de explozie la un fost adapost antiaerian din Hamburg. Cel putin 38 de persoane au fost ranite

Un incendiu urmat de explozie s-a produs marti dimineata intr-un fost adapost antiaerian, din Hamburg nordul Germaniei), zeci de personae fiind ranite, au anuntat pompierii, potrivit agentiei DPA. Incendiul a.

Doua macarale s-au prabusit in vestul Olandei: Cel putin 20 de persoane au fost ranite (VIDEO)

Aproximativ 20 de persoane au fost ranite dupa ce doua macarale s-au prabusit peste mai multe cladiri in orasul Alphen aan den Rijn, din vestul Olandei, in timp ce incercau sa ridice o sectiune importanta.

EXCLUSIV FMI trage un semnal de alarma: Reanalizarea noului Cod Fiscal, o decizie cruciala. Deficitul bugetar va creste pana la cel putin 3% din PIB

Romania a facut progrese importante in ultimii ani in ceea ce priveste imbunatatirea finantelor publice, insa noul Cod Fiscal ar periclita aceste realizari si ar determina o crestere a deficitului bugetar pana la cel putin 3% din PIB in 2016, dar si o majorare a datoriei publice, arata, intr-o opinie transmisa Adevarul, Andrea Schaechter, sefa misiunii FMI pentru Romania, si Guillermo Tolosa, reprezentantul al FMI pentru Romania si Bulgaria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )