Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite in violentele de la Kiev

B1 B1,
Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite in violentele de la Kiev

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite, marti, in confruntarile violente dintre fortele guvernamentale si manifestanti in centrul Kievului, care era cuprins de flacari miercuri. continuă pe B1

Un roman este acuzat ca a agresat sexual cel putin 11 persoane. isi aborda victimele sub pretextul ca s-a ratacit

Un roman de 31 de ani a fost arestat in Canada si este acuzat ca a agresat sexual cel putin 11 persoane. Stefan Eduard Georgescu isi alegea victimele in mod aleatoriu si le aborda sub pretextul ca s-a.

Japonia: Cel putin 19 persoane au murit din cauza conditiilor meteorologice exceptionale

Cel putin 19 persoane au murit in Japonia, din cauza ninsorilor abundente, relateaza AFP. Aceste persoane au murit in accidente provocate de ninsoare si de rafalele puternice de vant care au afectat o mare parte.

Caderi masive de zapada in Japonia: cel putin 12 morti.

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, iar sute de mii de familii au ramas fara curent electric in urma caderilor masive de zapada ce s-au abatut in ultimele 48 de ore asupra capitalei nipone Tokyo si a unor regiuni din estul arhipelagului nipon, provocand perturbari majore in traficul aerian si cel terestru, informeaza duminica Reuters, citata de Agerpres. Stratul de zapada a ajuns sa masoare la Tokyo 27 de centimetri 10,6 inci) in urma ninsorii abundente, la egalitate cu furtunile de .

Explozie intr-un autocar cu turisti la frontiera dintre Egipt si Israel: cel putin trei morti

Cel putin trei persoane au murit, iar alte 20 au fost ranite in urma exploziei autocarului turistic in Peninsula Sinai, la un punct vamal intre Israel si Egipt, informeaza site-ul Ynetnews. Potrivit autoritatilor egiptene, victimele sunt turisti sud-coreeni.

BEI trebuie sa genereze cel putin 500 mii locuri de munca

Comisia pentru Control Bugetar a Parlamentului European a votat, ieri, un raport al europarlamentarului PDL Marian-Jean Marinescu privind activitatea Bancii Europene de Investitii BEI), care cerea bancii sa se asigure ca isi indeplineste obiectivul de a genera locuri de munca pentru cel putin jumatate de milion de europeni in 2014, conform unui comunicat trimis azi redactiei.

Ninsorile fac ravagii in Japonia. Mai multi oameni au murit, mii de case fara curent electric

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, iar 240. 000 de familii au ramas fara curent electric in urma caderilor masive de zapada ce s-au abatut in ultimele 48 de ore asupra capitalei nipone Tokyo si a unor.

IMAGINI LIVE cu IADUL din Ucraina. RAZBOI CIVIL la granita cu Romania. Cel putin 25 de oameni au MURIT

UPDATE: Puteti trimite poze si informatii noi despre situatia din Ucraina pe adresa de mail site@antena3. roUPDATE:Ultimele date oferite presei de Ministerul Sanatatii din Ucraina arata ca au fost.

IMAGINI LIVE cu IADUL din Ucraina. CONFLICT EXTREM la granita cu Romania. Cel putin 25 de oameni au MURIT

UPDATE: Puteti trimite poze si informatii noi despre situatia din Ucraina pe adresa de mail site@antena3. roUPDATE:Ultimele date oferite presei de Ministerul Sanatatii din Ucraina arata ca au fost.

O persoana a murit si alte sase au fost ranite intr-un accident petrecut pe DN1

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, intr-un accident rutier petrecut, duminica, pe DN1, intre Ploiesti si Brasov, in localitatea prahoveana BanestiConform Politiei Prahova, accidentul a avut.

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite intr-un accident petrecut pe DN1.

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, intr-un accident rutier petrecut, duminica, pe drumul national 1, intre Ploiesti si Brasov, in localitatea prahoveana Banesti, dupa ciocnirea a doua autoturisme, traficul in zona accidentului desfasurandu-se cu dificultate si fiind dirijat. Conform Politiei Prahova, accidentul a avut loc in localitatea Banesti, la kilometrul 83 al drumului national 1, pe sensul se mers Ploiesti - Brasov, potrivit Mediafax. Primele informatii arata ca doua .

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )