Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel putin 23 de morti si 150 de raniti in urma deraierii unui tren in India

Adevărul Adevărul,
Cel putin 23 de morti si 150 de raniti in urma deraierii unui tren in India

Cel putin 23 de oameni de oameni au murit si alti 150 au fost raniti cand un tren a deraiat in statul indian Uttar Pradesh, au anuntat autoritatile citate de Press Trust of India. continuă pe Adevărul

O duba a intrat in multime pe strada principala din centrul Barcelonei. Cel putin 13 morti si zeci de raniti. Politia spaniola: Este un atentat terorist (VIDEO)

UPDATE 22:55Bilantul actualizat al victimelor atacului din Bercelona indica 13 morti si cel putin 80 de raniti, dintre care 15 in stare grava, informeaza La Vanguardia.

Moment de reculegere la meciul CSM Bucuresti - Barcelona pentru victimele atentatului din orasul spaniol, soldat cu cel putin 13 morti si peste 100 de raniti

Sportivii echipelor de handbal masculin Barcelona si CSM Bucuresti au pastrat, joi, un moment de reculegere pentru victimele atentatului terorist din orasul spaniol, in urma caruia au murit 13 persoane, iar alte 100 au fost ranite.

Liderii mondiali, dar si reprezentanti din lumea sportului au transmis mesaje de solidaritate victimelor atacului din Barcelona, soldat cu cel putin 13 morti si 60 de raniti

Lideri si oficiali mondiali, dar si sportivi si cluburi sportive din Spania si-au exprimat, joi, solidaritatea cu victimele atentatului terorist din Barcelona.

Catastrofa feroviara! Sunt zeci de morti si de raniti, in urma deraierii unui tren in India

UPDATE: Cel putin 23 de persoane au murit si alte 64 au fost ranite sambata in urma deraierii unui tren in nordul Indiei, in statul Uttar Pradesh, potrivit unui nou bilant comunicat de.

Catastrofa feroviara! Sunt zeci de morti si raniti, in urma deraierii unui tren in India

UPDATE: Cel putin 23 de persoane au murit si alte 64 au fost ranite sambata in urma deraierii unui tren in nordul Indiei, in statul Uttar Pradesh, potrivit unui nou bilant comunicat de.

Catastrofa feroviara! Sunt zece morti si zeci de raniti, in urma deraierii unui tren in India

Zece persoane si-au pierdut viata si alte zeci au fost ranite sambata in urma deraierii unui tren in nordul Indiei, a anuntat un responsabil al serviciilor medicale indiene, informeaza.

Atac terorist la Barcelona! O furgoneta a intrat in multime. Cel putin patru morti. Atacatorii au intrat intr-un restaurant LIVE VIDEO

O duba a intrat in multime pe strada principala din centrul Barcelonei. Cel putin doi morti. Politia spaniola: Este un atentat terorist (VIDEO)

40Furgoneta a mers in zig-zag circa 530 de metri, lovind pietoni. Politia cauta un barbat care poarta o camasa alba cu dungi albastre, care ar fi unul dintre autorii.

Revolta intr-o inchisoare din Venezuela. Cel putin 37 de persoane au fost ucise - VIDEO

Cel putin 37 de persoane au fost ucise, joi, in Venezuela, in urma unei revolte care a avut loc intr-o inchisoare din sudul tarii, potrivit ministerului venezuelean de Interne. Forte.

Masacru in Nigeria! Zeci de morti si raniti intr-un triplu atentat (VIDEO)

Masacru in Nigeria. Trei femei sinucigase s-au aruncat in aer, la intrarea intr-o tabara pentru oameni stramutati, ca urmare a violentelor gruparii jihadiste Boko Haram. Cel putin 30 de oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )