Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 23 de morti in doua atentate comise in Pakistan.

România Liberă România Liberă,
Cel putin 23 de morti in doua atentate comise in Pakistan.

Cel putin 23 de persoane au fost ucise si aproximativ 40 au fost ranite, sambata, in doua atentate cu bomba la Quetta, o regiune din sud-vestul Pakistanului, unde rebelii islamisti sunniti sunt foarte activi, potrivit Mediafax. Douasprezece studente din oras au fost ucise si alte 20 au fost ranite intr-un prim atentat comis impotriva unui autocar care le transporta. La scurt timp dupa prima explozie, alte 11 persoane au murit intr-un al doilea atac comis la spitalul unde fusesera . continuă pe România Liberă

Pakistan. Cel putin 23 de morti si 40 de raniti in urma a doua atentate cu bomba

Cel putin 23 de persoane au fost ucise si aproximativ 40 au fost ranite, sambata, in doua atentate cu bomba urmate de lupte care continuau in cursul dupa-amiezii la Quetta, o regiune din sud-vestul.

Cel putin 23 de femei au murit dupa ce au luat aceste medicamente. Se vand si in Romania

Cel putin 23 de femei din Canada care luau pilule contraceptive printre cele mai raspandite au decedat, cel mai adesea din cauza formarii unor cheaguri de sange, potrivit unor documente apartinand Ministerului.

Accident feroviar GRAV in Argentina: Cel putin trei morti si 70 de raniti.

Cel putin trei persoane au murit, iar alte 70 au fost ranite intr-un accident feroviar produs joi in Argentina, conform unui bilant preliminar anuntat de autoritati, relateaza Mediafax. Un tren de pasageri a lovit o garnitura stationata, in localitatea Cestelar, situata in apropiere de Buenos Aires. Pentru moment, avem informatii privind trei decese si cel putin 70 de raniti, a declarat Carlos Grillo, un oficial din Castelar, citat de AFP.

Doua pilule contraceptive, comercializate si in Romania, au provocat decesul a cel putin 23 de femei in Canada

Cel putin 23 de femei din Canada care au luat pilule contraceptive pintre cele mai raspandite au decedat, cel mai des din cauza formarii unor cheaguri de sange. Ministerul canadian al Sanatatii a publicat.

Pakistan: Cel putin 11 studente ucise intr-un atentat

Cel putin 11 femei au fost ucise intr-o explozie ce-a avut loc intr-un autobuz in care calatoreau studentele unei universitati exclusiv pentru femei din orasul pakistanez Quetta. Exploazia a survenit de la.

UPDATE. Explozie la un combinat chimic din SUA, urmata de un incendiu: cel putin un mort si 32 de raniti

Update 21. 40 - Cel putin o persoana a murit, iar alte 32 au fost ranite dupa explozia urmata de un incendiu, produsa la o rafinarie din statul american Louisiana, anunta autoritatile locale, citate de site-ul .

EXPLOZIE la o rafinarie din SUA: Cel putin sase raniti.

Cel putin sase persoane au fost ranite dupa o explozie, urmata de un incendiu, produsa la o rafinarie din statul american Louisiana, informeaza Mediafax. Explozia s-a produs la o rafinarie situata la 35 de kilometri de orasul Baton Rouge. Numeroase ambulante au fost mobilizate la rafinaria care apartine grupului The Williams Companies Inc. Cel putin sase persoane au suferit arsuri si au fost transportate de urgenta la spital, anunta autoritatile locale, citate de site-ul postului .

Pilulele contraceptive Yaz si Yasmin, suspectate ca ar fi provocat 23 de decese

Dupa ce Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale ANMDM) a anuntat ca retrage de pe piata pilulele anticonceptionale Cilest, pe motiv ca nu sunt eficiente, ministerul Sanatatii din Canada a aratat ca cel putin 23 de femei care luau contraceptive Yaz si Yasmin ar fi decedat in urma utilizarii medicamentelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )