Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cel putin 36 de persoane au murit, in urma furtunilor din America de Sud

România Liberă România Liberă,
Cel putin 36 de persoane au murit, in urma furtunilor din America de Sud

Cel putin 36 de persoane au murit in urma furtunilor care au traversat coasta pacifica a mai multor state sud-americane, iar bilantul ar putea creste, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cel putin 36 de persoane au murit in urma furtunilor din America de Sud

Cel putin 36 de persoane au murit in urma furtunilor care au traversat coasta pacifica a mai multor state sud-americane, iar bilantul ar putea creste, potrivit informatiilor anuntate sambata si citate de DPA,.

Ucraina: Cel putin trei civili au murit dupa ce autobuzul in care se aflau a trecut peste o mina

Cel putin trei civili au fost ucisi si sase au fost raniti dupa explozia unui autobuz care a trecut peste o mina, in apropiere de Artemivsk, oras controlat de fortele ucrainene si situat la aproximativ 50 de kilometri de Donetsk, bastionul rebelilor pro-rusi, scrie AFP.

Cel putin 39 de persoane au murit in Yemen

Cel putin 39 de civili au murit in Yemen de la inceperea operatiunii militare conduse de Arabia Saudita contra rebelilor siiti houthi, au anuntat azi reprezentanti ai Ministerului Sanatatii yemenit, transmite AFP.

Cel putin 20 de morti, in urma raidurilor aeriene din Yemen

Cel putin 20 de persoane au murit, ca urmare a raidurilor aeriene impotriva insurgentilor din Yemen. Iranul a cerut oprirea bombardamentelor, informeaza Mediafax.

O noua regula pentru zboruri, in urma tragediei din Alpi

O noua regula pentru companiile de zbor din intreaga lume: prezenta permanenta a doua persoane in cabina pilotilor, dupa aparenta prabusire intentionata de catre copilot a avionului Germanwings, informeaza.

O parte din Parcul Tineretului a scapat de defrisare. Cel putin pe hartie

Cele doua hectare din Parcul Tineretului, unde a devenit proprietar Marioara Micsunescu dupa ce terenul a fost retrocedat, au scapat de defrisare. Cel putin pe hartie. Curtea de Apel Bucuresti a respins joi cererea Mariorei Micsunescu de a obliga Primaria Capitalei sa emita aviz de defrisare pentru arborii de pe acest teren, decizia fiind definitiva. Din mai 2014 pana in prezent insa, circa 30% dintre arborii de pe cele doua hectare au fost taiati ilegal, potrivit unui inventar realizat de Primaria Capitalei, din 415 arbori ramanad 287. Arborii au fost taiati pentru a face loc unui cartier de blocuri, una dintre cladiri fiind aproape gata.

in 2014, 24% din IP-urile din Romania au fost implicate in cel putin o alerta de securitate cibernetica

Potrivit raportului cu privire la alertele de securitate cibernetica procesate in anul 2014, intocmit de Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO), 24% din totalul IP-urilor unice alocate spatiului cibernetic romanesc au fost implicate in cel putin o alerta de securitate cibernetica, in crestere fata de 16% in anul 2013.

Cele mai bune mancaruri de post din Tara Oasului: Boace cu pasat si hribe, dupa o reteta veche de cel putin 100 de ani

Tara Oasului nu se poate lauda cu foarte multe mancaruri traditionale gustoase, dar cele cateva renumite sunt unice in tara si au un gust inconfundabil. Cele mai apreciate sunt boacele sarmalele) cu pasat si hribe, pregatite dupa o reteta veche de cel putin 100 de ani.

Procedurile de pilotaj, schimbate in urma tragediei din Franta. Regula, in vigoare in SUA, ar fi putut salva de la moarte cele 150 de victime

O companie aeriana norvegiana a modificat procedurile de pilotaj a avioanelor, introducand obligativitatea prezentei permanente a doua persoane in cabina de pilotaj a aeronavelor. Prin introducerea acestei masuri,.

Procedurile de pilotaj, schimbate in urma tragediei din Franta. Regula, in vigoare in SUA, ar fi putut salva de la moarte cei 150 de oameni

O companie aeriana norvegiana a modificat procedurile de pilotaj a avioanelor, introducand obligativitatea prezentei permanente a doua persoane in cabina de pilotaj a aeronavelor. Prin introducerea acestei masuri,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )