Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cel putin 44 de oameni au murit intr-un accident rutier din Brazilia

Antena3 Antena3,
Cel putin 44 de oameni au murit intr-un accident rutier din Brazilia

Cel putin 44 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un un autocar plin a intrat in coleziune frontala cu un tir care transporta substante inflamabile in statul Piaui, din nord-estul Braziliei. Accidentul s-a. continuă pe Antena3

Un fotbalist al lui U Cluj a murit intr-un accident rutier la varsta de 22 de ani

Fotbalistul Simon Szilard, in varsta de 22 deani, legitimat la Universitatea Cluj, a murit dupa ce a intrat cu masina sub rotile unui tir pe Dealul Feleacului din Cluj Napoca.

VIDEO Au fost sa taie porcul, dar au murit intr-un accident rutier produs pe un drum din judetul Buzau

Grav accident de circulatie, produs pe un drum din judetul Buzau. Un sofer de 75 de ani a pierdut controlul volanului, inexplicabil, si s-a oprit cu masina intr-un copac. Accidentul s-a soldat cu decesul a doua persoane, soferul si cumnata acestuia, si ranirea grava a unui tanar. Acestia fusesera sa taie porcul si se intorceau acasa, in municipiul Buzau. Potrivit politistilor, evenimentul s-a produs din cauza vitezei foarte mari.

Arges: Cel putin patru case au ars intr-un incendiu in Rucar. O batrana imobilizata la pat a murit

Cel putin patru case au ars intr-un incendiu izbucnit, sambata dimineata, in localitatea Rucar, din judetul Arges. intr-una dintre locuinte, construita din paianta, tavanul s-a prabusit peste o.

Atacul asupra scolii din Peshawar, CEL MAI GRAV din istoria Pakistanului. Cel putin 141 de oameni, dintre care 132 de copii, au fost ucisi in actiunea revendicata de talibani

Mai multi barbati inarmati au luat ostatici, marti, sute de studenti si profesori intr-o scoala militara din orasul Peshawar din Pakistan, informeaza AFP. 30 - Cel putin 141 de pers.

PAKISTAN: Luare de ostatici intr-o scoala. Cel putin 104 au fost ucisi, dintre care 84 copii. Elevii, obligati sa vada cum profesorul lor a fost ares de viu

Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand cel putin el putin 20 de elevi si ranind alti 35, au anuntat autoritatile. Armata a intervenit rapid. UPDATE 3: Un purtator de cuvant al armatei pakistaneze a anuntat ca sase suspecti teroristi sunt morti iar operatiunea militara impotriva talibanilor care au atacat scoala din Peshawar este aproape incheiata .

PAKISTAN: Luare de ostatici intr-o scoala. Cel putin 20 de morti in urma atacului comis de talibani

Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand cel putin el putin 20 de elevi si ranind alti 35, au anuntat autoritatile. Armata a intervenit rapid, relateaza AFP.

PAKISTAN: Luare de ostatici intr-o scoala. Cel putin 104 au fost ucisi, dintre care 84 copii

Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand cel putin el putin 20 de elevi si ranind alti 35, au anuntat autoritatile. Armata a intervenit rapid.

Cel putin 18 MORTI in atacul comis de talibani la scoala militara din Pakistan

UPDATE- Cel putin 18 persoane au fost ucise si 40 au fost ranite in atacul comis de talibani intr-o scoala militara din orasul Peshawar din nord-vestul Pakistanului, au informat surse spitalicesti, relateaza.

Pakistan: Cel putin 141 de morti la Peshawar

Cel putin 141 de persoane dintre care 132 de copii) au fost ucise astazi in atacul comis de un comando taliban la o scoala militara din Peshawar, cel mai sangeros atac terorist din istoria Pakistanului, scrie AFP, citand un reprezentant al armatei.

Imagini SFASIETOARE dupa mometul prabusirii elicopterului. Cel putin o persoana se afla in viata si striga dupa ajutor

O inregistrare video aparuta in presa, careia nu i se poate preciza sursa, arata ca cel putin una dintre victime, un barbat, se afla in viata dupa momentul prabusirii elicopterului. Victima a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )