Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel putin un mort si zece raniti in confruntarile dintre manifestanti si politie la Istanbul

B1 B1,
Cel putin un mort si zece raniti in confruntarile dintre manifestanti si politie la Istanbul

Cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite la Istanbul, in noaptea de joi spre vineri, in cursul unor confruntari violente dintre manifestanti si politie, relateaza theguardian. com. Doi. continuă pe B1

Cel putin cinci morti, la Donetk, in confruntarile dintre protestatri si autoritati

Cel putin cinci persoane au murit, vineri, in luptele dintre militarii ucraineni si insurgentii prorusi in apropiere de Donetk, relateaza AFP, conform Mediafax.

Moscova: Cel putin 5 morti si 45 raniti intr-un accident feroviar

Cel putin 9 oameni au murit si 45 au fost raniti astazi, 15 fiind in stare grava, in urma coliziunii dintre un tren de pasageri si un marfar, in apropiere de Moscova, transmite presa internationala.

Trupele rusesti s-au retras cel putin zece kilometri distanta de frontiera cu Ucraina

Militarii rusi s-au retras cel putin zece kilometri distanta de frontiera cu Ucraina, potrivit unui oficial citat de AFP. Putem spune ca trupele rusesti sunt acum la cel putin zece kilometri de frontiera. in c.

Trupele rusesti s-au retras cel putin zece kilometri de la frontiera cu Ucraina

Trupele rusesti s-au retras cel putin zece kilometri de la frontiera cu Ucraina, a anuntat un oficial din randul granicerilor ucraineni, citati de agentiile ucrainene, relateaza AFP. Putem spune ca trupele.

Cel putin noua militari ucraineni, ucisi in atacuri comise de separatisti prorusi

Cel putin noua militari ucraineni au fost ucisi, iar alti aproximativ 20 au fost raniti, in noaptea de miercuri spre joi, in doua atacuri comise de catre separatisti prorusi in estul Ucrainei. Potrivit.

Cel putin noua militari ucraineni au fost ucisi in atacuri comise de separatisti prorusi

Cel putin noua militari ucraineni au fost ucisi, iar alti aproximativ 20 au fost raniti, in noaptea de miercuri spre joi, in doua atacuri comise de catre separatisti prorusi in estul Ucrainei, a anuntat joi.

VIDEO Atentat intr-o piata aglomerata din China. Cel putin 31 de morti si 94 de raniti

Cel putin 31 de persoane au fost ucise joi dimineata intr-un atentat produs la Urumqi, capitala regiunii musulmane Xinjiang, in vestul Chinei, anunta agentia China Noua.

Trupele rusesti s-au retras cel putin 10 kilometri de la frontiera cu Ucraina

Trupele rusesti s-au retras cel putin zece kilometri de la frontiera cu Ucraina, a anuntat marti seara un oficial din randul granicerilor ucraineni, citati de agentiile ucrainene, informeaza AFP, potrivit.

Cel putin cinci morti in violentele din apropiere de Donetk

Cel putin cinci persoane au murit, vineri, in luptele dintre militarii ucraineni si insurgentii prorusi in apropiere de Donetk, un bastion al separatistilor din estul Ucrainei. Luptele au avut loc in apropiere.

Un tren de pasageri si unul de marfa s-au ciocnit in Rusia. Cel putin cinci persoane au murit si alte cateva zeci sunt ranite grav

Un tren de marfa a acrosat un tren de pasageri in regiunea feroviara a Moscovei. Cele doua garnituri circulau paralel in momentul producerii accidentului. Din primele informatii reiese ca cel putin cinci.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )