Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cel putin trei persoane au murit in SUA din cauza inundatiilor provocate de depresiunea tropicala Bill

B1 B1,
Cel putin trei persoane au murit in SUA din cauza inundatiilor provocate de depresiunea tropicala Bill

Inundatiile provocate de depresiunea tropicala Bill in statele americane Oklahoma, Missouri si Texas, care a transformat strazile in lacuri, a provocat moartea a cel putin trei persoane, intre care un copil in. continuă pe B1

Portugalia: Cel putin trei morti si 29 de raniti, dupa ce un autocar cu turisti s-a rasturnat

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata, iar alte 29 au fost ranite intr-un accident rutier in Portugalia. Autocarul transporta turisti in Algarve sudul Portugaliei), informeaza AFP, citat de Agerpres.

Depresiunea tropicala Bill face ravagii in SUA. Trei persoane au murit

Cel putin trei persoane au murit, intre care un copil in varsta de doi ani, din cauza inundatiilor provocate de depresiunea tropicala Bill in statele americane Oklahoma, Missouri si Texas.

Tragedie in India. Cel putin 41 de oameni au murit dupa ce au baut alcool contrafacut

Cel putin 41 de oameni din orasul Bombay au murit, miercuri, si alte 24 sunt internate in spital dupa ce au baut alcool contrafacut.

Microbuz cu 10 persoane rasturnat pe DN 6 din cauza soferului care s-a aplecat dupa un telefon mobil

Un microbuz in care se aflau 10 persoane s-a rasturnat miecuri in afara partii carosabile, la aproximativ un kilometru distanta de statiunea Baile Herculane. Doua persoane au suferit rani usoare si au fost internate la Spitalul municipal din Orsova.

Accident grav pe DN 6, dupa ce un microbuz s-a rasturnat. Trei persoane, in spital

Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, pe DN 6, in apropierea statiunii Baile Herculane din judetul Caras-Severin, dupa ce un microbuz in care se aflau zece oameni s-a rasturnat intr-o curba.

Primul deces in Europa din cauza virusului MERS

Un barbat in varsta de 65 de ani a murit, in Germania, din cauza complicatiilor generate de sindromul respirator din Orientul Mijlociu MERS).

Victor Ponta ramane in spital cel putin pana duminica

Medicii au hotarat ca Victor Ponta va ramane internat in spitalul din Istanbul cel putin pana duminica. Premierul a fost evaluat de doctori in acesta dimineata, iar acestia au decis ca nu este.

FMI si Banca Mondiala intrerup finantarea Republicii Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

FMI si Banca Mondiala si-au stopat proiectele de finantare a Republicii Moldova, iar UE ar putea intrerupe finantarea reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor, iar in aceste conditii, peste cel.

Creditorii internationali intrerup finantarea R. Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

FMI si Banca Mondiala si-au stopat proiectele de finantare a Republicii Moldova, iar Uniunea Europeana ar putea intrerupe finantarile necesare reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor. Peste cel mult opt saptamani, statul moldovean va.

Inaugurarea pasajului de la Piata Presei, amanata din cauza ENEL

Lucrarile la Pasajul de la Piata Presei s-a incheiat, dar inaugurarea acestuia intarzie din cauza unui post de transformare al companiei ENEL care incurca inchiderea unor trotuare din zona pasajului. Comisia de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )