Libnet.ro
UNICEF

10:30

Creditorii internationali intrerup finantarea R. Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Creditorii internationali intrerup finantarea R. Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

FMI si Banca Mondiala si-au stopat proiectele de finantare a Republicii Moldova, iar Uniunea Europeana ar putea intrerupe finantarile necesare reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor. Peste cel mult opt saptamani, statul moldovean va. continuă pe Wall-Street Ro

FMI si Banca Mondiala intrerup finantarea Republicii Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

FMI si Banca Mondiala si-au stopat proiectele de finantare a Republicii Moldova, iar UE ar putea intrerupe finantarea reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor, iar in aceste conditii, peste cel.

Creditorii internationali OPRESC finantarea R. Moldova. Cum afecteaza decizia oficialilor viitorul tarii

FMI si Banca Mondiala si-au stopat proiectele de finantare a Republicii Moldova, iar UE ar putea intrerupe finantarea reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor.

Banca Mondiala si FMI intrerup finantarea pentru Republica Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

Dupa Fondul Monetar International, Banca Mondiala a anuntat ca a blocat fondurile de 45 de milioane dolari pentru suportul bugetar din 2015, conditionand deblocarea acestuia de actiuni decisive pentru solutionarea problemelor din sectorul bancar al Republicii Moldova. Si UE ar putea intrerupe finantarea reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor.

Creditorii externi intrerup finantarea Moldovei

Republica Moldova ar putea intra in imposibulitate de plata in cel mult opt saptamani. Anuntul a fost facut de postul german Deutsche Welle, care a dezvaluit ca FMI si Banca Mondiala au intrerupt.

Bruxelles: Discutiile dintre Grecia si creditorii internationali s-au incheiat fara un acord

Negocierile dintre Grecia si creditorii sai internationali, incepute sambata, s-au incheiat duminica fara un acord, din cauza divergentelor care inca exista intre cele doua parti, a anuntat un.

Spania spera la un acord intre Grecia si creditorii internationali pentru care este necesar un efort din partea guvernului grec

Ministrul economiei al Spaniei, Luis de Guindos, si-a exprimat speranta pentru un acord intre Grecia si creditorii internationali, indemand totodata Atena sa faca un efort, informeaza AFP, potrivit.

Alexis Tsipras: Atena este dispusa sa astepte rabdatoare pana cand creditorii internationali revin la realitate

Premierul grec Alexis Tsipras a declarat luni ca Grecia este gata sa astepte rabdatoare pana cand creditorii internationali ai tarii revin la realitate in privinta solicitarilor lor fata de tara cu care negociaza o lista de reforme in schimbul unui ajutor financiar vital, informeaza AFP.

Incident la Cluj din cauza vantului puternic: Un copac a cazut peste patru masini

Patru autoturisme parcate pe o alee din Cluj-Napoca au fost avariate, marti dupa-amiaza, de un copac care a cazut din cauza vantului puternic.

Primul deces in Europa din cauza virusului MERS

Un barbat in varsta de 65 de ani a murit, in Germania, din cauza complicatiilor generate de sindromul respirator din Orientul Mijlociu MERS).

Traficul rutier pe podul de la Giurgiu, ingreunat din cauza lucrarilor de reabilitare

Traficul rutier pe podul de la Giurgiu este ingreunat din cauza lucrarilor de reabilitare a acestuia, informeaza B1 TV. Se circula alternativ, semaforizat in zona viaductului, pe sensul de deplasare Ruse .

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )