Libnet.ro
UNICEF

12:30

Creditorii internationali OPRESC finantarea R. Moldova. Cum afecteaza decizia oficialilor viitorul tarii

România Liberă România Liberă,
Creditorii internationali OPRESC finantarea R. Moldova. Cum afecteaza decizia oficialilor viitorul tarii

FMI si Banca Mondiala si-au stopat proiectele de finantare a Republicii Moldova, iar UE ar putea intrerupe finantarea reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor. continuă pe România Liberă

Creditorii internationali intrerup finantarea R. Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

FMI si Banca Mondiala si-au stopat proiectele de finantare a Republicii Moldova, iar Uniunea Europeana ar putea intrerupe finantarile necesare reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor. Peste cel mult opt saptamani, statul moldovean va.

Spania spera la un acord intre Grecia si creditorii internationali pentru care este necesar un efort din partea guvernului grec

Ministrul economiei al Spaniei, Luis de Guindos, si-a exprimat speranta pentru un acord intre Grecia si creditorii internationali, indemand totodata Atena sa faca un efort, informeaza AFP, potrivit.

Alexis Tsipras: Atena este dispusa sa astepte rabdatoare pana cand creditorii internationali revin la realitate

Premierul grec Alexis Tsipras a declarat luni ca Grecia este gata sa astepte rabdatoare pana cand creditorii internationali ai tarii revin la realitate in privinta solicitarilor lor fata de tara cu care negociaza o lista de reforme in schimbul unui ajutor financiar vital, informeaza AFP.

Creditorii externi intrerup finantarea Moldovei

Republica Moldova ar putea intra in imposibulitate de plata in cel mult opt saptamani. Anuntul a fost facut de postul german Deutsche Welle, care a dezvaluit ca FMI si Banca Mondiala au intrerupt.

Bruxelles: Discutiile dintre Grecia si creditorii internationali s-au incheiat fara un acord

Negocierile dintre Grecia si creditorii sai internationali, incepute sambata, s-au incheiat duminica fara un acord, din cauza divergentelor care inca exista intre cele doua parti, a anuntat un.

FMI si Banca Mondiala intrerup finantarea Republicii Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

FMI si Banca Mondiala si-au stopat proiectele de finantare a Republicii Moldova, iar UE ar putea intrerupe finantarea reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor, iar in aceste conditii, peste cel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )