Libnet.ro
UNICEF

10:30

FMI si Banca Mondiala intrerup finantarea Republicii Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

Antena3 Antena3,
FMI si Banca Mondiala intrerup finantarea Republicii Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

FMI si Banca Mondiala si-au stopat proiectele de finantare a Republicii Moldova, iar UE ar putea intrerupe finantarea reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor, iar in aceste conditii, peste cel. continuă pe Antena3

Creditorii internationali intrerup finantarea R. Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

FMI si Banca Mondiala si-au stopat proiectele de finantare a Republicii Moldova, iar Uniunea Europeana ar putea intrerupe finantarile necesare reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor. Peste cel mult opt saptamani, statul moldovean va.

Creditorii externi au inghetat relatia cu Republica Moldova: FMI si Banca Mondiala cer lichidarea bancilor devalizate, tara vecina ar putea intra in incapacitate de plata

Fondul Monetar International si Banca Mondiala si-au stopat toate proiectele de finantare cu Republica Moldova, iar Uniunea Europeana ar putea intrerupe finantarea reformei justitiei in aceasta tara din cauza neonorarii angajamentelor de catre autoritati. In aceste conditii, peste cel mult 8 saptamani, Republica Moldova va intra in incapacitate de plata, informeaza Timpul. md.

Banca Mondiala si FMI intrerup finantarea pentru Republica Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

Dupa Fondul Monetar International, Banca Mondiala a anuntat ca a blocat fondurile de 45 de milioane dolari pentru suportul bugetar din 2015, conditionand deblocarea acestuia de actiuni decisive pentru solutionarea problemelor din sectorul bancar al Republicii Moldova. Si UE ar putea intrerupe finantarea reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor.

Creditorii externi intrerup finantarea Moldovei

Republica Moldova ar putea intra in imposibulitate de plata in cel mult opt saptamani. Anuntul a fost facut de postul german Deutsche Welle, care a dezvaluit ca FMI si Banca Mondiala au intrerupt.

Creditorii internationali OPRESC finantarea R. Moldova. Cum afecteaza decizia oficialilor viitorul tarii

FMI si Banca Mondiala si-au stopat proiectele de finantare a Republicii Moldova, iar UE ar putea intrerupe finantarea reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor.

Tony Blair ofera consultanta guvernului roman prin intermediul unui contract incheiat cu Banca Mondiala

Publicatia britanica Daily Telegraph scrie, intr-un articol despre reteaua globala de consultanta pe care si-a construit-o fostul premier Tony Blair, acuzat de conflict de interese, ca acesta ofera servicii de consultanta guvernului roman prin intermediul unui contract de peste 1 milion de lire sterline incheiat de firma sa cu Banca Mondiala.

Guvernul Republicii Moldova si-a prezentat oficial demisia

Guvernul Republicii Moldova si-a prezentat oficial demisia, dupa ce premierul Chiril Gaburici s-a retras din functie, anunta Agerpres. Demisia guvernului va fi confirmata de Parlament, iar apoi presedintele.

Peste Prut cu buletinul. Din paradoxurile Republicii Moldova: un Guvern neconstitutional care da hotarari constitutionale

Toata lumea s-a bucurat la auzul stirii ca in ultima sa sedinta, Guvernul condus de Chiril Gaburici a adoptat marti o hotarare care permite cetatenilor Uniunii Europene sa intre in Republica Moldova fara pasaport, doar in baza buletinului de identitate.

Cetatenii tarilor din UE vor circula doar cu buletinul pe teritoriul Republicii Moldova

Guvernul de la Chisinau, condus de Chiril Gaburici, a aprobat o hotarare, calificata drept istorica de presa de la Chisinau, prin care cetatenii tarilor din Uniunea Europeana vor putea sa circule in Republica Moldova doar in baza buletinului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )