Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai bune aparitii vestimentare in 2016

ADPM ADPM,
Cele mai bune aparitii vestimentare in 2016

Anul 2016 se apropie cu pasi repezi de final, iar, daca e sa privim in urma, descoperim o multime de momente stilistice ale vedetelor care au impresionat o lume intreaga. Iata care au fost cele mai bune aparitii vestimentare ale celebritatilor in 2016. continuă pe ADPM

Cele mai bune rujuri din lume

Specialistii din industria de frumusete au realizat un clasament care include cele mai bune rujuri din lume si cele mai vandute in acelasi timp. Sunt produsele cosmetice pe care le folosesc si marile vedete de la Hollywood si au preturi accesibile. Iata care sunt acestea.

Unul din cele mai bune sisteme de invatamant din lume, pe punctul de a fi reformat: Materiile vor fi scoase din programa de invatamant a elevilor finlandezi

Autoritatile finlandeze intentioneaza sa revolutioneze sistemul de invatamant din aceasta tara, desi este considerat unul dintre cele mai bune din lume. Potrivit descopera. ro, se doreste ca.

Cele mai bune bancuri cu prostituate. De ce e aflux de clienti pe centura Capitalei

Printre cele mai simpatice bancuri care circula la ora actuala in mediul online se numara si cele cu prostituate. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune bancuri cu prostituate.

Camere foto de Black Friday: cele mai bune oferte la produse Nikon

Black Friday a inceput si la magazinele cu produse foto-video. Unul dintre ele este dedicat brandului Nikon si are cateva reduceri foarte bune.

Cele mai bune leacuri contra tusei

Tusea suparatoare, care insoteste racelile si gripa de sezon, poate fi tratata mai usor daca apelezi la remediile din natura. Iata despre ce leacuri este vorba!.

Black Friday la FashionUP: cele mai bune oferte de care sa profiti

FashionUP e unul dintre magazinele de top cand vine vorba de fashion in Romania, iar in acest weekend are campanie de reduceri la toate modelele disponibile.

Cele mai bune briose cu nuci si scortisoara

Ai inceput deja sa te gandesti la Craciun? Sau vrei doar sa iti servesti prietenii si familia cu un desert apetisant la mesele festive? Atunci trebuie sa incerci aceste briose cu scortisoara.

Afla cele mai bune oferte de Black Friday!

Esti curios sa stii care sunt magazinele online cu reduceri de Black Friday in Romania? Noi iti oferim lista cu oferte si promotii! Fie ca vrei sa-ti cumperi haine, incaltaminte,.

Cele mai bune plante care protejeaza ficatul

Intr-o era in care mersul pe jos este un moft, mancarea bio - un lux, iar restaurantele pentru nefumatori erau, pana de curand, raritati, nu e de mirare ca multe persoane se plang de probleme ale ficatului. in ajutorul acestuia vine natura, care ofera o selectie de plante care-l pot proteja.

Vom avea cele mai mici venituri fiscale din istorie, in 2017

Tara noastra va avea, anul viitor, cele mai mici venituri fiscale din istorie, a atras, ieri, atentia Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, precizand: in proiectia pe 2017, Romania va avea probabil cele mai mici venituri fiscale, de 25,4% din PIB, cel mai mic nivel de cand avem astfel de date fiscale, de peste 20 de ani.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )