Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune rujuri din lume

ADPM ADPM,
Cele mai bune rujuri din lume

Specialistii din industria de frumusete au realizat un clasament care include cele mai bune rujuri din lume si cele mai vandute in acelasi timp. Sunt produsele cosmetice pe care le folosesc si marile vedete de la Hollywood si au preturi accesibile. Iata care sunt acestea. continuă pe ADPM

Unul din cele mai bune sisteme de invatamant din lume, pe punctul de a fi reformat: Materiile vor fi scoase din programa de invatamant a elevilor finlandezi

Autoritatile finlandeze intentioneaza sa revolutioneze sistemul de invatamant din aceasta tara, desi este considerat unul dintre cele mai bune din lume. Potrivit descopera. ro, se doreste ca.

Are cel mai frumos bust din lume: Dupa ce s-a pozat nud a postat imaginea pe internet (FOTO)

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume. Asa cum si-a obisnuit fanii, aceasta posteaza mereu imagini in ipostaze provocatoare. Ultima fotografie i-a lasat insa pe.

Cele mai bune aparitii vestimentare in 2016

Anul 2016 se apropie cu pasi repezi de final, iar, daca e sa privim in urma, descoperim o multime de momente stilistice ale vedetelor care au impresionat o lume intreaga. Iata care au fost cele mai bune aparitii vestimentare ale celebritatilor in 2016.

Top 10 cele mai bizare cladiri din lume. Constructii care par ca se prabusesc la o simpla adiere de vant

Cladiri in forma de cos pentru picnic, case care au acoperisul unde ar trebui sa stea fundatia sau constructii care par ca se prabusesc la o simpla adiere de vant au fost incluse de internauti in topul celor mai ciudate cladiri din lume. Pe loc fruntas e si constructia din imagine, care, surprinzator, a fost ridicata de mainile unui singur om, pe parcursul a 33 de ani.

Cele mai bune bancuri cu prostituate. De ce e aflux de clienti pe centura Capitalei

Printre cele mai simpatice bancuri care circula la ora actuala in mediul online se numara si cele cu prostituate. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune bancuri cu prostituate.

Cel mai gras om din lume se da jos din pat dupa 6 ani (VIDEO)

Un barbat de 32 de ani nu a mai iesit din casa de sase ani, fiind izolat la pat din cauza greutatii sale impresionante. Juan Pedro cantareste 500 de kilograme si este considerat cel mai gras om din lume,.

Comisia Europeana: Romania, printre cele mai echilibrate economii din UE, insa majorarile salariale din sectorul public pot deteriora dinamica datoriei publice

Comisia Europeana plaseaza Romania in randul celor mai echilibrate economii din Uniunea Europeana, alaturi de alte 5 state, dar executivul comunitar avertizeaza ca datoria publica romaneasca poate creste din cauza majorarilor salariale din sectorul bugetar.

Camere foto de Black Friday: cele mai bune oferte la produse Nikon

Black Friday a inceput si la magazinele cu produse foto-video. Unul dintre ele este dedicat brandului Nikon si are cateva reduceri foarte bune.

Cele mai bune leacuri contra tusei

Tusea suparatoare, care insoteste racelile si gripa de sezon, poate fi tratata mai usor daca apelezi la remediile din natura. Iata despre ce leacuri este vorba!.

Cele mai periculoase orase din lume, potrivit jurnalistilor englezi: ce cartier din Bucuresti i-a ingrozit de britanici

The Independent, prin trairire jurnalistilor publicatiei, a intocmit topul celor mai periculoase orase din lume, intre acestea regasindu-se si Bucurestiul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )