Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai bune credite pentru locuinte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune credite pentru locuinte

Cele mai bune credite pentru locuinte sunt, de-a dreptul, vanate de romanii care care vor sa-si asigure un acoperis deasupra capului, dar nu dispun de suficiente resurse financiare. Ei pot sa apeleze la un imprumut bancar fie un credit. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune credite pentru locuinte

Cele mai bune credite pentru locuinte sunt, de-a dreptul, vanate de romanii care care vor sa-si asigure un acoperis deasupra capului, dar nu dispun de suficiente resurse financiare. Ei pot sa apeleze la un imprumut bancar fie un credit Prima Casa, fie unul standard, in lei sau in euro, in functie de avansul minim de care solicitantul dispune, dar tinand cont si daca acesta mai detine sau nu o proprietate imobiliara cu scop de locuinta.

Cele mai bune alimente pentru memorie

Cele mai bune alimente pentru memorie sunt, in general, cele care contin grasimi sanatoase, precum peste gras sau nucile si semintele.

Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

O alimentatie sanatoasa este vitala pentru copii ca sa dezvolte minti si trupuri sanatoase. Daca un copil invata de mic sa prefere alimente sanatoase, va avea obiceiuri sanatoase care il vor urma toata viata,.

Care sunt cele mai bune eBook readere

Pentru pasionatii de lectura am facut o lista cu cele mai bune eBook Readere gasite prin magazinele online de pe la noi. Daca planuiesti sa iti cumperi un eBook Reader in viitorul apropiat, ai o gama diversificata din care sa alegi si o diversitate de preturi, in functie de cat esti dispus sa investesti si [].

Cele mai bune camine studentesti din Bucuresti

Studentii care aleg o universitate din Capitala sunt an de an in cautare unui loc in camin. Astfel, va propunem o lista cu cele mai bune camine studentesti din Bucuresti.

Valentines Day - cele mai bune aplicatii prin care sa-ti gasesti perechea pe ultima suta de metri

Ziua indragostitilor. Maine e Valentines Day si daca sunteti singur mai aveti o sansa pe ultima suta de metri. incercati trei aplicatii recomandate de Adevarul pentru a va gasi pereche rapida. Dar nu va asteptati sa va gasiti si dragostea.

Romania, printre statele UE cu cele mai bune performante in utilizarea numarului 112

Romania se situeaza printre statele membre cu cei mai buni timpi de reactie sub 10 secunde) si o acuratete sporita in localizarea apelantilor la numarul unic de urgenta 112, potrivit celui mai recent raport al Comisiei Europene, facut public sambata de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

PO Transport, Competitivitate Economica si Dezvoltarea Resurselor Umane sunt cele mai afectate de furturi

Cele mai importante categorii de nereguli din domeniul fondurilor UE sunt nerespectarea prevederilor in domeniul achizitiilor publice si nerespectarea cerintelor de eligibilitate a cheltuielilor, potrivit raportului Curtii de Conturi pentru 2013.

Cele mai spectaculoase schimbari de look la care au apelat vedetele in primele luni ale anului!

Fie ca vorbim despre Rita Ora, Kim Kardashian, Nicole Kidman, Julia Roberts ori supermodelul Cara Delevingne, iata vedetele care, la inceput de an, au optat pentru schimbari radicale de look! .

Cele mai frumoase declaratii de dragoste ale romanilor. Masina decorata cu 3.500 de biletele pe care scria Te iubesc!

Printre cererile in casatorie obisnuite se mai strecoara din cand in cand si unele cu adevarat specataculoase. Adevarul va prezinta cele mai impresionante declaratii de dragoste si cereri in casatorie ale romanilor.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )