Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cele mai daunatoare alimente care provoaca DEPENDENTA

România Liberă România Liberă,
Cele mai daunatoare alimente care provoaca DEPENDENTA

Sunt alimente precum gogosile sau ciocolata care pot provoca dependenta. Cercetatorii au descopeirt ca alimentele rele, care nu sunt sanatoase si sunt bogate in grasimi si zaharuri, sunt cele care determina organismul sa ceara din ce in ce mai mult, potrivit publicatiei Huffington Post. continuă pe România Liberă

Utile: Nutritionistii au decis: astea sunt cele mai bune alimente pentru tine; Cum fac sex cuplurile fericite! Trucuri pe care poti sa le urmezi; 10 obiceiuri ca sa-ti mentii casa luna

Lucruri suprinzatoare care chiar conteaza pentru barbati. Diferentele dintre femei si barbati nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca. Descoperim in fiecare zi cate ceva nou, la care poate unele dintre noi nici nu s-ar fi gandit, si care trebuie luate in seama. 13 moduri inedite in care poti folosi pasta de dinti. O folosesti de cel putin doua ori pe zi, dar vei fi uimita sa descoperi cate alte lucruri poti face cu pasta de dinti. Iata 13 moduri care iti vor demonstra ca pasta de dinti are secrete surprinzatoare.

Cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti face singur

Uneori cadourile pe care ti le faci singur sunt mult mai valooase decat cele mai scumpe daruri primite de la alti. Spre exemplu solititudinea si o atitudine pozitiva sunt cadouri pe care sa ti le oferi cat mai des cu.

Romanul care a ingrozit toata America: a comis unul dintre cele mai grave atacuri armate din istoria SUA si i-a fortat pe politisti sa isi schimbe tehnica de lupta

Sambata, 28 februarie, s-au implinit 18 ani de la atacul armat care a pus pe jar Statele Unite ale Americii si care l-a avut in centru pe un roman, nascut la Timisoara. Incidentul, catalogat ca unul din cele mai grave din istoria recenta a SUA, a inspirat chiar realizarea unui film de actiune 44 Minutes. The Nord Hollywood Shoot-Out.

Top 15 cele mai spectaculoase schimbari de look ale tuturor timpurilor

De la Marilyn Monroe sau Madonna si pana la Rihanna, Sarah Jessica Parker ori Kate Moss, iata care sunt vedetele care au bifat cele mai spectaculoase schimbari de look ale tuturor timpurilor.

Cele mai frumoase mesaje de 1 martie

1 martie este ziua in care marcam inceputul calendaristic al primaverii cu un gand bun, alaturi de un martisor si de o floare, daruite mamelor, fiicelor, bunicelor, iubitelor, colegelor. Iata o selectie cu cele mai frumoase mesaje de 1 martie din care va puteti inspira.

Cele mai frumoase mesaje de 1 Martie

1 martie este ziua in care marcam inceputul calendaristic al primaverii cu un gand bun, alaturi de un martisor si de o floare, daruite mamelor, fiicelor, bunicelor, iubitelor, colegelor. Iata o selectie cu cele mai frumoase mesaje de 1 martie din care va puteti inspira.

Cele mai bune monitoare pentru gaming

Fanii adevarati au nevoie de cele mai bune monitoare pentru gaming, tocmai de asta am realizat un top al celor mai avantajoase si mai performantemonitoare. Daca esti gamer adevarat, ai nevoie de un monitor cat mai mare dar si care sa nu iti puna probleme din punct de vedere al conectivitatii. Trebuie sa fie un [].

Cele mai ascunse taine ale bisericii

Cele mai ascunse taine ale bisericii. Din cele mai vechi timpuri, Biserica a impus credinciosilor sai numeroase dogme, unele dintre ele fiind insa prea putin intelese cu adevarat. Desi unii preoti indeamna la respectarea lor, altii considera ca unele norme bisericesti trebuie sa se adapteze vremurilor actuale. Va prezentam in acest articol cateva dintre cele mai ascunse taine ale bisericii.

Cele mai frumoase sate din Romania. Trei Fantani, satul de la poalele muntilor Hasmas prins intre judetele Neamt, Harghita si Bacau

Trei Fantani care tine administrativ de comuna Damuc, judetul Neamt este considerat unul din cele mai frumoase sate din Romania. Satul de la poalele muntilor Hasmas, intre judetele Neamt, Harghita si Bacau are o populatie majoritar de etnie maghiara. Curentul electric a ajuns aici abia in anul 2000.

Brit Awards 2015: Ed Sheeran si Sam Smith au castigat cele mai importante premii

Cantaretii Ed Sheeran si Sam Smith au castigat cele mai importante premii la gala industriei muzicale britanice, Brit Awards, care a avut loc miercuri seara, la Londra, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )