Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai esentiale informatii pentru inchirierea unei masini

Auto Ro Auto Ro,
Cele mai esentiale informatii pentru inchirierea unei masini

Dimensiunea masinii de inchiriat poate avea un impact asupra pretului pe care il platiti. continuă pe Auto Ro

Cele mai bune pozitii de somn pentru diferite boli

Dureri de spate, arsuri stomacale sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi ameliorate prin adoptarea unei pozitii de dormit corecte. Afla care sunt cele mai bune pozitii de somn pentru diferite boli!.

Oscarul in turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din Europa

Cele mai bune destinatii din Europa au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt acestea si cat te costa sa ajungi in vacanta aici.

4 momente critice in care infidelitatea poate distruge si cele mai sudate cupluri: de ce dragostea poate fi invinsa de atractia pentru o alta persoana

Un psihoterapeut cu o vasta experienta in consilierea cuplurilor a explicat care sunt cele mai frecvente motive care imping oamenii la infidelitate, oferind solutii care sa impiedice aparitia unor astfel de experiente.

Cele mai gustoase vinete pane

Preparatele de sezon sunt binevenite. Cele mai gustoase vinete pane le poti prepara in maximum o ora. Ai grija insa sa sarezi feliile de vinete pentru a le elimina amareala. Vor fi mult mai bune.

Romania ocupa locul zece in UE la cele mai ieftine bilete de avion. Cat costa, in medie, o calatorie

Romania se afla pe locul zece intr-un top al tarilor din UE cu cele mai mici preturi ale biletelor de avion. Un bilet de avion cumparat in tara noastra costa, in medie, 12 dolari pentru fi.

Philips Lighting se asteapta ca sectorul industrial sa ii aduca cele mai multe vanzari

Sectorul industrial este considerat ca avand cele mai mari perspective de crestere de catre compania Philips Lighting, din grupul Philips. Asta pentru ca in industrie reducerea de costuri prin diminuarea facturilor la electricitate poate avea un impact.

Atac informatic la una dintre cele mai importante primarii din Romania

Atac informatic la una dintre cele mai mari primarii din Romania, Primaria Sectorului 1. Sistemul informatic este cazut complet dupa ce a fost tinta unui hacker, marti dupa-amiaza. Oficialii primariei.

Top 5 cele mai sangeroase batalii din istorie. Istoria luptei de la Stalingrad in care au murit 2 milioane de soldati

In cele ce urmeaza va vom prezenta cinci dintre cele mai violente confruntari armate din istoria omenirii, in care numarul vietilor omenesti pierdute pare ireal.

VIDEO Parcul Europa din Rust / Freiburg, cotat din nou printre cele mai bune parcuri de distractii din lume

Cel mai mare parc de distractii din Germania, Parcul Europa din Rust langa Freiburg), a fost din nou desemnat de un juriu international de experti drept unul dintre cele mai bune parcuri de distractii din lume, scrie Der Standard.

INS: Una dintre cele mai acute probleme ale invatamantului romanesc este cea a abandonului scolar

Abandonul scolar este una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta invatamantul romanesc din Romania, precizeaza Institutul National de Statistica.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )