Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase experiente in Rhodos

Antena3 Antena3,
Cele mai frumoase experiente in Rhodos

Zeci de km de plaje scaldate de cele mai azurii ape si brodate de situri arheologice, o multime de cafenele si terase cu vederi catre paradis alaturi de preparate delicioase care iti fac pofta sa pasesti. continuă pe Antena3

Cele mai frumoase femei din anii 90! Iata cum au imbatranit!

De la Cindy Crawford, Claudia Schiffer sau Naomi Campbell si pana la Jennifer Aniston, Demi Moore ori Victoria Beckham, iata cum au imbatranit unele dintre cele mai frumoase femei din anii 90! .

Cele mai frumoase mesaje de Florii

Peste 1,4 milioane de romani isi vor serba, duminica, onomastica, cu ocazia Floriilor. Adevarul va prezinta cele mai frumoase mesaje de Florii, pe care le puteti transmite celor dragi.

Deniile, cele mai frumoase si inaltatoare slujbe crestine din Postul Mare

Unele dintre cele mai profunde, frumoase si inaltatoare slujbe crestine sunt Deniile. Ele se tin in Postul Mare al Pastilor. Deniile din Saptamana Mare atrag o multime de credinciosi.

GALERIE FOTO: Cum arata cele mai frumoase 15 fotografii din lume realizate cu telefonul mobil

Smartphone-urile de astazi, chiar daca nu se pot compara cu un aparat foto profesionist cu senzor CMOS si lentile de tip DSLR, fac fotografii din ce in ce mai bine. Le lipseste zoom-ul optic, asta e clar, dar ZOOM-ul digital si diferitele soft-uri care se ocupa de focalizare si de celelalte functii ale camerei, le transforma in diferite gadget-uri pentru fotografie .

Cele mai frumoase 20 de citate despre iubire din Biblie explicate de preoti.Cum este descrisa dragostea in Scriptura

Atunci cand vine vorba de iubire, Biblia ofera suficiente motive pentru un credincios sa inteleaga ce inseamna sentimentele. Si nu vorbim doar despre iubirea de parinti sau sot si sotie, ci si despre sacrificiile pe care le fac oamenii, iubirea pentru Dumnezeu sau pentru aproapele nostru.

Cele mai bune laptopuri business

Am strans cele mai bune laptopuri business si cele mai bune oferte pe care le gasiti pe piata in acest moment. Printre cele mai bune laptopuri business gasim o diversitate de configuratii dar si de preturi. Nu trebuie sa va sperie faptul ca vorbim despre cele mai bune laptopuri business si sa credeti ca vorbim [] Cele mai bune laptopuri business Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai scumpe orase din Romania. Oradea este un oras scump, dar atractiv pentru investitori

Orasul Oradea se situeaza printre primele zece orase cele mai scumpe din Romania. Potrivit specialistilor, de la mijlocul lui 2014, piata imobiliara a inceput sa se dezghete, astfel ca a inceput sa creasca pretul apartamentelor, dar si al chiriilor. O veste buna vine din sfera terenurilor, a caror preturi au mai scazut, in timp ce chiriile birourilor au ramas la nivelul primuli semestru al anului trecut.

Cele mai bune imprimante foto: Cat costa si de unde le cumperi

Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe. http://playtech. ro Am selectat pentru voi cele mai bune imprimante foto disponibile pe piata in acest moment. Cele mai bune imprimante foto sunt disponibile incepand de la preturi cat se poate de accesibile, iar calitatea lor se prezinta la un nivel foarte ridicat. Am facut pentru voi o selectie cu cele mai bune imprimante foto pe care le [] Citeste articolul integral PLAYTECH .

Kama Sutra: cele mai flexibile pozitii sexuale

Kama Sutra: cele mai flexibile pozitii sexuale. Biblia sexului contine o varietate de pozitii sexuale, care mai de care mai antrenante. Pe langa paleta de pozitii demne de cei mai iscusiti acrobati, exista si cateva pozitii mai putin solicitante, dar care necesita, de asemenea, flexibilitate.

Cele mai scumpe orase din Romania. Pe ce cheltuiesc romanii cei mai multi bani in orasele sugative-financiare

Cele mai scumpe orase din Romania sunt acelea in care puterea de cumparare a locuitorilor este redusa. Adevarul va prezinta astazi preturile la chirie sau alimente din cateva orase ale tarii, dar si harta celor mai scumpe orase din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )