Libnet.ro
UNICEF

21:45

7 cele mai importante muzee din Bucuresti pe care sa le vizitezi fara sa regreti ca ai facut asta

Playtech Playtech,
7 cele mai importante muzee din Bucuresti pe care sa le vizitezi fara sa regreti ca ai facut asta

Daca esti in pana de idei de locuri de vizitat in Bucuresti, exista o lista destul de cuprinzatoare de muzee la care poti sa mergi. Bucuresti are cateva muzee pe care merita sa le vezi. continuă pe Playtech

Una dintre cele mai rapide masini din lume ajunge la Bucuresti. Accelereaza pana la 100 de kmh in 2,8 secunde

Porsche Taycan, una dintre cele mai rapide masini din lume, cu un timp de acceleratie pana la 100 kmh de 2,8 secunde, este lansat pe piata din Romania. Prezentarea are loc pe 29 ianuarie la Bucuresti.

Cea mai veche casa din Bucuresti. Rezista de peste 250 de ani

Casa Melik, unde functioneaza in prezent Muzeul Theodor Pallady, care gazduieste peste 800 de desene si gravuri ale artistului, este considerata cea mai veche locuinta din Bucuresti.

Cele mai bune restaurante si cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019. Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie sunt inmanate Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in anul care tocmai s-a incheiat.

Planul de pace al lui Trump pentru Orientul Mijlociu: cele mai importante puncte INFOGRAFIE

Presedintele american Donald Trump si-a dezaluit mult asteptatul plan de pace pentru Orientul Mijlociu si a postat pe Twitter o harta prin care isi prezinta viziunea pentru un stat palestinian chiar mai diminuat decat cel prevazut de acordul de pace de la Oslo, din 1993, potrivit The Guardian.

VIDEO in week-end au circulat intre Brasov si Bucuresti cele mai lungi trenuri din ultimii ani, unele si cu 15 vagoane. Poate trenul sa castige teren in lupta cu masinile?

Duminica, CFR Calatori a facut cea mai mare suplimentare de vagoane din ultimii ani pentru trenurile dintre Brasov si Bucuresti, cel mai lung avand 15 vagoane, dublu fata de o zi obisnuita. Si trenurile Regio au ajuns sa aiba 8-10 vagoane etajate, iar suplimentarile au fost anuntate de noul director al CFR Calatori, Dan Costescu, numit acum cateva zile in functie. Marea intrebare este daca aceste suplimentari consistente se vor repeta sau a fost doar o miscare de imagine. Cert este ca CFR are nevoie urgenta de vagoane pentru ca o parte dintre oameni sa revina la tren, macar pe ruta catre munte, unde drumul poate dura pe sosea 6-7 ore intre Capitala si Brasov.

Unde ne facem frumoase in Bucuresti: Salon coafura 1Dream Dorobanti

Una dintre cele mai importante dorinte din viata unei femei este sa isi gaseasca un hairstylist care.

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucuresti

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri si in aceasta saptamana pe Bursa de la Bucuresti, generand tranzactii de peste 81,59 milioane de lei, urmate de actiunile OMV Petrom, cu schimburi de 31,6 milioane de lei si Fondul Proprietatea, cu 26,59 milioane de lei.

Cea mai veche casa din Bucuresti. Rezista de peste 250 de ani si adaposteste acum o colectie de arta impresionanta

Casa Melik, unde functioneaza in prezent Muzeul Theodor Pallady, care gazduieste peste 800 de desene si gravuri ale artistului, este considerata cea mai veche locuinta din Bucuresti.

Cele mai noi informatii despre cutremurul care a zguduit Turcia O femeie a fost salvata dupa 17 ore sub daramaturi FOTO

Numarul persoanelor decedate in urma puternicului cutremur de vineri, din estul Turciei, a crescut la 31, potrivit unui nou bilant anuntat duminica, transmite AFP, potrivit News. ro. Numarul ranitilor confirmati este 1. 607, potrivit autoritatilor. Echipele de salvare continua recuperarea victimelor ingropate sub moloz.

in 2019, exporturile de vinuri moldovenesti au atins cele mai mari cifre din ultimii 5 ani

Vinul Moldovei a incheiat anul 2019 pe un trend ascendent, inregistrand valoarea maxima a exporturilor din ultimii cinci ani. intr-un comunicat de presa al Oficiului National al Viei si Vinului se spune ca anul trecut Moldova a exportat peste 156 de milioane de litri de vin, in crestere cu 9% sau cu peste 12 milioane de litri fata de 2018, transmite IPN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )