Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai mari greseli de machiaj care te imbatranesc

Antena3 Antena3,
Cele mai mari greseli de machiaj care te imbatranesc

Daca nu stii sa te machiezi corect, fara sa exagerezi, risti foarte mult sa arati cu cativa ani mai batrana decat in realitate. Aceste greseli sunt facute in general de femeile pana in 30 de ani care au tendinta de. continuă pe Antena3

Tricolorii ar putea incasa cele mai mari prime din istorie daca vor reusi sa se califice la Euro 2016

Jucatorii nationalei negocieaza cu cei de la Federatia de Fotbal in privinta primelor pentru calificarea la Euro 2016, cifrele puse in discutie fiind cele mai mari bonuri din istorie. Oficialii FRF au propus o su.

Televiziunile Intact Media Group, cele mai mari cresteri din piata media in 2014

Ianuarie august 2014 inseamna pentru posturile TV ale Intact Media Group cresteri importante de audienta raportate la anii precedenti. De altfel, audienta fiecarui post in parte se inscrie pe o panta.

Castigul salarial a crescut in iulie cu 1,9%, la 1.719 lei net. Cele mai mare cresteri au aparut in domeniul farmaceutic, cele mai mari scaderi in industria tutunului

Castigul salarial mediu net a ajuns in luna iulie la 1. 719 lei, in crestere cu 32 de lei fata de luna iunie, respectiv 1,9%, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

Mansarda de pe bloc, o afacere de peste 30 de milioane de euro. Un Carpaci, printre cei mai mari dezvoltatori din domeniu

Una din cele mai tari afaceri ale ultimilor ani in Timisoara este mansardarea blocurilor de patru etaje. Acolo unde nu au fost incidente, afacerea a fost avantajoasa pentru toti cei implicati: dezvoltatorul imobiliar, locatarii blocului si cei care au cumparat apartamente la mansarda.

Castigul salarial a crescut in iulie cu 1,9%, la 1.719 lei net. Cele mai mare cresteri, in domeniul farmaceutic

Castigul salarial mediu net a ajuns in luna iulie la 1. 719 lei, in crestere cu 32 de lei fata de luna iunie, respectiv 1,9%, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

FOTO Cele mai spectaculoase cladiri din lume

Arhitecti din 40 de tari vor prezenta cele mai frumoase proiecte de cladiri din lume la Festivalul International de Arhitectura de la Singapore. Publicatia Business Insider le prezinta pe cele mai spectaculoase dintre ele.

Joan Rivers, regina comentariilor acide: cele mai controversate declaratii facute de fosta vedeta americana

Joan Rivers, una dintre cele mai populare vedete din Statele Unite, a murit joi, la varsta de 81 de ani. Cunoscuta pentru sinceritatea usturatoare, actrita americana nu s-a dat niciodata inapoi de la comentariile acide facute la adresa altor personalitati - printre care presedintele Barack Obama si sotia sa -, iar opinia sa despre palestinienii ucisi in Fasia Gaza a socat o lume intreaga.

Top 10 cele mai spectaculoase aparitii la Festivalul de Film de la Venetia in 2014!

De la Mia Moretti sau Alessandra Ambrosio si pana la Emma Stone, Constance Jablonski ori Anna Mouglalis, ADPM va invita sa vedeti care au fost, anul acesta, cele mai bine imbracate actrite pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Venetia, un clasament intocmit de specialistii de la Harpers Bazaar.

HOT, HOT, HOT! Ele sunt vedetele cu cele mai sexy picioare de la Hollywood!

De la Cameron Diaz, Jennifer Lopez sau Sarah Jessica Parker si pana la Blake Lively, Angelina Jolie ori Charlize Theron, iata care sunt starurile hollywoodiene cu cele mai sexy picioare, conform harpersbazaar. com.

The IT bags! Care sunt cele mai trendy genti ale sezonului rece!

Pentru ca toamna asta vine la pachet cu noi trend-uri in materie de tinute si accesorii, iata care sunt cele mai cool genti ale noului sezon, o selectie facuta de specialistii de la harpersbazaar. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )