Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai mari temeri ale barbatilor din timpul actelor sexuale au fost confirmate de cercetatori

Antena3 Antena3,
Cele mai mari temeri ale barbatilor din timpul actelor sexuale au fost confirmate de cercetatori

Din toate timpurile exista discutii in randul femeilor si barbatilor daca marimea penisului conteaza sau nu. Parerile au fost intotdeauna impartite, dar un studiu recent a relevat ca marimea chiar. continuă pe Antena3

Dragomir anunta cele mai mari transferuri din istoria fotbalului romanesc

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, sustine ca, in scurt timp, fotbalul romanesc va exporta sase jucatori la cele mai mari echipe ale lumii.

Rata inflatiei coboara la 4,96% in octombrie. Alimentele de baza -cartofii, fasolea, uleiul- au avut cresterile cele mai mari de preturi

Rata inflatiei s-a plasat in octombrie la 4,96%, confirmand ipotezele lansate de Guvernatorul Isarescu potrivit carora pana la mijlocul anului viitor vom asista la cresteri de preturi urmand ca apoi acestea sa revina in intervalul tintit de Banca Centrala. Drept este ca inflatia e resimtita de fiecare roman diferit, in functie de ponderea diferitelor cheltuieli in bugetul familiei. In octombrie, cele mai mari scumpiri au fost la fasole, cartofi, citrice si ulei, astfel incat cei care consuma preponderent aceste tipuri de alimente au resimtit mai puternic cresterile de preturi. Una peste alta, tinta de inflatie anuntata de Banca de emisiune va fi consistent depasita si in 2012. Motivele cresterilor de preturi sunt atat interne cat si externe.

Black Friday 2012 sau ziua cu cele mai mari promotii. Vezi cand este anul acesta

Chiar daca ideea de Black Friday sau ziua cu cele mai mari promotii) este noua pentru romani, conceptul a devenit din ce in ce mai popular deschizand gustul pentru marea vanatoare de oferte, scrie Jurnalul National .

Kaspersky Lab: Versiunile Android 2.3.6 si 4.0.4, cele mai frecvente tinte ale infractorilor cibernetici

Analiza efectuata de expertii Kaspersky Lab asupra programelor malware care vizeaza Android OS, din trimestrul al treilea al acestui an, a dezvaluit ca cele mai frecvente tinte ale infractorilor cibernetici au fost versiunile Android 2. 6, Gingerbread' si 4. 4, Ice Cream Sandwich', informeaza un comunicat de presa.

Viitorul - Steaua SCOR FINAL 0 - 4. Vezi care au fost cele mai importante faze ale meciului!.

Formatia Steaua Bucuresti a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 4-0 3-0). echipa Viitorul Constanta, intr-un meci din etapa a XV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Chipciu 2, Rusescu 5 penalti), 68 si Gardos 27. 0-1: Chipciu deschide scorul cu un sut din 8 metri, dupa un luft al lui Bejan; 0-2: Rusescu transforma un penalti acordat de Adrian Cojocaru dupa un fault in careu a lui Balasa la Tanase. 0-3: Gardos inscrie din foarfeca pe spate, de la aproximativ 10 .

IURIE DARIE - Cele mai importante roluri ale actorului.

Iurie Darie, care a murit vineri la varsta de 83 de ani, a jucat in peste 40 de productii cinematografice si a colaborat cu unii dintre cei mai importanti regizori romani ai secolului trecut: Ion Popescu Gopo, Mircea Dragan, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Vitanidis, scrie Mediafax. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba .

Premii mari pentru magazinele mici din Romania

Cele mai bune 19 firme din comertul traditional cu bunuri de larg consum participa joi, 15 noiembrie 2012, la Finala Nationala a Premiilor Comertului Traditional, concurs anual organizat de revista Piata si compania METRO Cash Carry Romania, ajuns la editia a VII-a.

Top cele mai scumpe reptile din lume.

Iguanele sunt printre cele mai populare specii de reptile atunci cand vorbim de animale de casa exotice. De obicei, in magazinele de specialitate, se gasesc pui de iguana la preturi incepand de la 100 de dolari. Pitonii sunt, de asemenea, animale de companie populare. In functie de specie, dimensiuni, culoare si model, preturile variaza intre 10. 000 si 15. 000 de dolari. Python molurus Albino, este la fel ca Python molurus normal, diferenta fiind facuta de culoare nu au toti pigmentii). Un .

Obama, in primul discurs de la Casa Alba de cand a fost reales: Americanii bogati trebuie sa plateasca impozite mai mari

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat vineri ca este absolut necesar ca americanii cei mai bogati sa plateasca impozite putin mai mari, in scopul ajungerii la scaderea deficitului bugetar, scrie Mediafax .

Cele mai fierbinti pronosticuri pentru Romania - Belgia

Cele mai sexy sase prezentatoare s-au strans la un shooting sa faca pronosticuri pentru meciul de maine seara. Fetele s-au simtit ca pe teren, au facut pase cu mingea, au purtat un tricou de la Nationala si au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )