Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dragomir anunta cele mai mari transferuri din istoria fotbalului romanesc

Online Sport Online Sport,
Dragomir anunta cele mai mari transferuri din istoria fotbalului romanesc

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, sustine ca, in scurt timp, fotbalul romanesc va exporta sase jucatori la cele mai mari echipe ale lumii. continuă pe Online Sport

Postul BBC, confruntat cu una dintre cele mai grave CRIZE din istoria sa.

Postul BBC, un model universal de excelenta editoriala si o institutie la fel de venerata ca si monarhia in Marea Britanie, traverseaza una dintre cele mai grave crize din istoria sa, dupa demisia directorului sau general, cauzata de gestionarea deficitara a unui dublu scandal de pedofilie, scrie Mediafax. George Entwistle, in varsta de 50 de ani, a demisionat sambata seara, dupa un mandat extrem de scurt: 54 de zile de veritabil cosmar in fruntea primului grup audiovizual public din lume, .

Postul BBC, in fata celei mai grave crize din istoria grupului de presa

Postul BBC, un model universal de excelenta editoriala si o institutie la fel de venerata ca si monarhia in Marea Britanie, traverseaza una dintre cele mai grave crize din istoria sa, dupa demisia directorului sau general, cauzata de gestionarea.

Rata inflatiei coboara la 4,96% in octombrie. Alimentele de baza -cartofii, fasolea, uleiul- au avut cresterile cele mai mari de preturi

Rata inflatiei s-a plasat in octombrie la 4,96%, confirmand ipotezele lansate de Guvernatorul Isarescu potrivit carora pana la mijlocul anului viitor vom asista la cresteri de preturi urmand ca apoi acestea sa revina in intervalul tintit de Banca Centrala. Drept este ca inflatia e resimtita de fiecare roman diferit, in functie de ponderea diferitelor cheltuieli in bugetul familiei. In octombrie, cele mai mari scumpiri au fost la fasole, cartofi, citrice si ulei, astfel incat cei care consuma preponderent aceste tipuri de alimente au resimtit mai puternic cresterile de preturi. Una peste alta, tinta de inflatie anuntata de Banca de emisiune va fi consistent depasita si in 2012. Motivele cresterilor de preturi sunt atat interne cat si externe.

Black Friday 2012 sau ziua cu cele mai mari promotii. Vezi cand este anul acesta

Chiar daca ideea de Black Friday sau ziua cu cele mai mari promotii) este noua pentru romani, conceptul a devenit din ce in ce mai popular deschizand gustul pentru marea vanatoare de oferte, scrie Jurnalul National .

Top cele mai scumpe reptile din lume.

Iguanele sunt printre cele mai populare specii de reptile atunci cand vorbim de animale de casa exotice. De obicei, in magazinele de specialitate, se gasesc pui de iguana la preturi incepand de la 100 de dolari. Pitonii sunt, de asemenea, animale de companie populare. In functie de specie, dimensiuni, culoare si model, preturile variaza intre 10. 000 si 15. 000 de dolari. Python molurus Albino, este la fel ca Python molurus normal, diferenta fiind facuta de culoare nu au toti pigmentii). Un .

Cele mai mari temeri ale barbatilor din timpul actelor sexuale au fost confirmate de cercetatori

Din toate timpurile exista discutii in randul femeilor si barbatilor daca marimea penisului conteaza sau nu. Parerile au fost intotdeauna impartite, dar un studiu recent a relevat ca marimea chiar.

VIDEO Messi l-a depasit pe Pele - E cel mai bun jucator din istoria fotbalului?

Prin dubla reusita in partida cu Mallorca Barcelona s-a impus cu 4-2), Lionel Messi l-a depasit pe legendarul Pele la golurile marcate intr-un an calendaristic, argentinianul ajungand la cota 76 de goluri Pele a bifat 75 in anul 1959). Recordul ii apartine lui Gerd Muller 85 de goluri, in 1972). Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase goluri marcate de Messi si Pele.

BBC, fata in fata cu cea mai grava criza din ultimii ani.

Postul britanic BBC se confrunta cu una dintre cele mai grave crize din istoria sa, din cauza implicarii intr-un dublu scandal de pedofilie. Directorul general si-a dat demisia dupa ce a recunoscut ca emisiunea Newsnight s-a autocenzurat si a acuzat pe nedrept de pedofilie un politician conservator. Sambata, directorul general al BBC, George Entwistle, si-a dat demisia din functie, la numai 54 de zile de la inceperea mandatului, fiind acuzat ca a gestionat deficitar doua scandaluri de .

Caru' cu vedete:Marius Moga a compus un cantec pentru una dintre cele mai bune voci din Statele Unite;Nicoleta Luciu a luat primul 10 din aceasta editie de la Dansez pentru Tine!;Pantofii lui Mihai Albu, in topul celor mai urate incaltari din lume.

Liviu Guta a dat 800 de milioane ca sa-si repare Hummerul. Manelistul Liviu Guta 33 de ani) e fericit nevoie mare. Poate sa-si conduca din nou Hummerul facut aproape praf intr-un grav accident rutier in care cantaretul a fost implicat acum doi ani. Moni s-a intors in tara! Am venit sa-mi vad fetita!. Imbracata in negru, obosita, dar evident fericita, Moni ne-a declarat ca se simte bine in America.

Locul din Tara Sfanta care aduce speranta bolnavilor. Mii de romani merg sa caute vindecarea acolo

Sute de romani bolnavi isi cauta salvarea in Israel. Ei ajung intr-unul dintre cele mai mari spitale din lume, unde sunt puse la punct cele mai moderne terapii si tratamente. in clinica Hadassah, spre exemplu,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )