Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai scumpe aplicatii pentru telefoane si tablete. Cat costa aplicatia milionarilor?

Adevărul Adevărul,
Cele mai scumpe aplicatii pentru telefoane si tablete. Cat costa aplicatia milionarilor?

Desi magazinele online pentru aplicatii destinate detinatorilor de telefoane mobile si tablete sunt pline de aplicatii gratuite, exista si optiuni pentru care utilizatorii trebuie sa plateasca pana la o mie de dolari. De cele mai multe ori, acestea nu au o utilitate, dar exista si aplicatii destinate, de exemplu, medicilor sau persoanelor cu dificultati de vorbire. continuă pe Adevărul

Galerie Foto: Cum sa-ti gasesti jumatatea cu smartphone-ul? Top7 cele mai populare aplicatii

Facebook a ajuns la opt milioane de conturi in Romania, potrivit unei analize Facebrands. Numarul utilizatorilor a crescut cu 5% de la inceputul anului iar paginile speciale au crescut si ele cu 3,4 %. Mai mult decat atat, pana la finalul lui 2014, in Romania erau inregistrate 7,5 milioane de smartphone-uri, ceea ce s-ar traduce ca toate telefoanele inteligente au aplicatia de facebook instalata, potrivit agentiei Today,s. in aceste conditii, era normal sa apara in Apple Store si Google play aplicatii pentru un segment special de piata oamenii singuri.

Aplicatii de chat pentru telefon: Cum sa comunici rapid si gratuit prin cele mai bune servicii

Aplicatii de chat pentru telefoanele mobile sunt o multime si iti ofera posibilitatea de a comunica in timp real cu oricine doresti, prin text, fotografii si apeluri video. Iata care sunt cele mai populare si utile, fara sa iau in calcul Facebook Messenger pe care o poti avea doar cu un cont de Facebook. Mesajele [].

Cele mai faimoase bijuterii ale dacilor. Cat de priceputi erau mesterii din atelierele Sarmizegetusei in prelucrarea aurului si unde au disparut comorile lor

Cele mai valoroase piese de tezaur descoperite in Sarmizegetusa Regia sunt bratarile din aur masiv, din vremea dacilor, bogat impodobite. Obiectele unice spun povestea maiestriei cu care dacii prelucrau metalele, sustin istoricii. De-a lungul timpului, multe alte tezaure de bijuterii care au apartinut vechilor locuitori ai tinuturilor Carpatilor s-au pierdut pentru totdeauna.

Top 10: cele mai lungi tuneluri subacvatice din lume

Tunelurile sunt unele dintre cele mai uimitoare creatii de inginerie din lume, uneori trec prin munti, alteori pe sub mari sau oceane, pentru a satisface nevoia de deplasare rapida. In topul celor mai lungi tuneluri din lume cele mai multe constructii.

Cele mai bune emisiuni TV: Profesionistii care aduc carti, gadgeturi dar si Pastila de limba

Cele mai bune emisiuni TV. Succesul unui show se masoara de cele mai multe ori in puncte de rating, chiar daca emisiunea respectiva este, de multe ori, comentata si contestata. Pentru multi, insa, cele mai bune emisiuni TV nu sunt cele de divertisment, ci productiile cu un caracter educativ sau informativ.

Evolution a fost inchisa: Era una dintre cele mai mari piete online pentru droguri

Evolution, unul dintre cele mai mari site-uri de tranzactii de droguri, a fost inchis, iar administratorii au furat 12 milioane de dolari din portofelele virtuale ale utilizatorilor. Site-ul Evolution a fost inchis de catre administratorii lui, furandu-se astfel depozitele de bitcoini ale utilizatorilor. Prejudiciul este estimat la 12 milioane de dolari. Evolution a ajunsunul dintre cele [].

Ce carti de business si investitii citesc romanii: Top 5 cele mai vandute volume

Cartile despre leadership, despre tehnici de vanzare, dar si cele despre finante personale sunt cele mai citite carti de business in Romania. Cititi in continuare care dintre aceste tipuri de volume inregistreaza in prezent cele mai mari vanzari.

Cele mai frumoase flori curgatoare

Printre cele mai frumoase flori curgatoare se numara muscatele, petuniile, dar si Fuchsia Hybrida, fiind ideale pentru transformarea balconului intr-un adevarat paradis.

Cenusareasa 2015! Cele mai reusite aparitii ale lui Lily James!

Lily James este Cenusareasa anului 2015!! Iata cele mai reusite aparitii pe covorul rosu ale actritei care joaca rolul Cenusaresei in filmul lansat anul acesta de Disney! .

Cele mai fericite state din lume

Cele mai fericite state din lume sunt cele slab dezvoltate sau cele cu o economie puternica si unde libertatea e respectata? Aceasta e o intrebare esentiala in momentul in care sunt analizate studiile referitoare la gradul de fericire a oamenilor din ultimii ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )