Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cenusareasa 2015! Cele mai reusite aparitii ale lui Lily James!

ADPM ADPM,
Cenusareasa 2015! Cele mai reusite aparitii ale lui Lily James!

Lily James este Cenusareasa anului 2015!! Iata cele mai reusite aparitii pe covorul rosu ale actritei care joaca rolul Cenusaresei in filmul lansat anul acesta de Disney! . continuă pe ADPM

VIDEO Novak Djokovic: Sa-l invingi pe Federer este intotdeauna o mare provocare, la fel cum este si cu Nadal - Cele mai frumoase puncte ale sarbului la Indian Wells

Novak Djokovic a impresionat la Indian Wells a castigat trofeul), liderul mondial avand o evolutie solida. Nole a fost la inaltime in defensiva si inspirat in atac. Sa-l invingi pe Federer este intotdeauna o mare provocare, la fel cum este si cu Nadal, a precizat jucatorul sarb. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai bune lovituri reusite de Djokovic la Indian Wells. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Cele mai faimoase bijuterii ale dacilor. Cat de priceputi erau mesterii din atelierele Sarmizegetusei in prelucrarea aurului si unde au disparut comorile lor

Cele mai valoroase piese de tezaur descoperite in Sarmizegetusa Regia sunt bratarile din aur masiv, din vremea dacilor, bogat impodobite. Obiectele unice spun povestea maiestriei cu care dacii prelucrau metalele, sustin istoricii. De-a lungul timpului, multe alte tezaure de bijuterii care au apartinut vechilor locuitori ai tinuturilor Carpatilor s-au pierdut pentru totdeauna.

Cum aratau cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Mediul online din Romania nu a aratat intotdeauna la fel ca acum, cele mai populare site-uri suferind schimbari majore in ultimii ani. Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. in urma cu mai multi ani,ziarele inca mai erau principala sursa de informare pentru majoritatea romanilor, iarinternetul nu se putea lauda decat [].

Pietrele cu simboluri gasite la Vadu Rau, cele mai vechi scrieri ale omenirii? Ce spun specialistii despre controversata descoperire din Neamt

Cele 120 de piese de piatra pe care apar simboluri ciudate gasite in urma cu zece ani in albia raului Bistrita au redeschis controversa asupra unei scrieri mai vechi cu cel putin un mileniu decat cea cuneiforma. Disputa istoricilor pe aceasta tema a pornit dupa descoperirea tablitelor de la Tartaria.

invataturile duhovnicilor Romaniei despre iubire. Arsenie Papacioc: in iubire nu exista nimic rational!. Cele mai intelepte citate ale parintilor

Daca iubesti pe cineva, il iubesti cu scaderile lui cu tot, cu patimi cu tot, cu rautati cu tot. Daca nu-l iubesti, nu-l iubesti nici cu calitatile lui, nu-l iubesti nici cu virtutile lui, obisnuia sa spuna cuviosul Teofil Paraian atunci cand descria cel mai inaltator sentiment din lume: iubirea. Adevarul va prezinta o parte din cugetarile si aforismele despre iubire ale celor mai mari duhovnici romani.

Cele mai bune bancuri ale romanilor despre DNA - Cum beau cafeaua procurorii Directiei Nationale Anticoruptie? Cu lacrimi de corupt!

Intensa activitate judiciara a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie a starnit nenumarate controverse atat in anturajele personajelor anchetate, cat si in viata de zi cu zi. Mai multi romani pusi pe sotii au postat pe internet bancuri despre DNA.

Cele mai populare browsere au fost sparte de hackeri, dar nu e cazul sa te panichezi

Browserele nu sunt lipsite de vulnerabilitatile, iar expertii in securitate care au participat la conventiaPwn2Own tocmai au castigat multi banidin descoperirea lor. Si niciun browser n-a fost iertat. Fie ca folosesti Mozilla Firefox, Google Chrome sau Safari, fie ca ai ales Internet Explorer, niciun browser n-a fost iertat. Cel mai de succes hacker a reusit [].

Evolution a fost inchisa: Era una dintre cele mai mari piete online pentru droguri

Evolution, unul dintre cele mai mari site-uri de tranzactii de droguri, a fost inchis, iar administratorii au furat 12 milioane de dolari din portofelele virtuale ale utilizatorilor. Site-ul Evolution a fost inchis de catre administratorii lui, furandu-se astfel depozitele de bitcoini ale utilizatorilor. Prejudiciul este estimat la 12 milioane de dolari. Evolution a ajunsunul dintre cele [].

Cele mai spectaculoase poduri din Romania. Cum au conceput inginerii romani adevarate capodopere ale tehnicii

Inginerii romani au fost capabili de adevarate minuni ale tehnicii, reusind sa construiasca, la timpurile respective, unele dintre cele mai spectaculoase poduri din lume. Astfel, complexul de poduri realizat de inginerul Anghel Saligny era cel mai lung din Europa si ocupa locul trei in lume.

Cele mai simple si ieftine cinci retete de preparat in timpul postului: de la banala tocana de cartofi la delicioasa pasta de avocado

Cele 40 de zile ale Postului Pastelui pot fi depasite, din punct de vedere culinar, foarte usor si destul de ieftin, spun specialistii in gastronomie. Chiar si fara lapte, carne si oua, se pot gati meniuri sanatoase si accesibile buzunarelor de orice fel, de la banala tocana de cartofi, pana la exotica pasta guacamole.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )