Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai tari 3 meciuri de box pe care ar trebui sa le vedem in 2016

Online Sport Online Sport,
Cele mai tari 3 meciuri de box pe care ar trebui sa le vedem in 2016

Lumea boxului ar putea aduce in 2016 niste meciuri de interes maxim. Iata-le pe cele mai importante trei, conform unui top realizat de site-ul Bleacher Report. continuă pe Online Sport

Cele mai tari trucuri: cum sa elimini mirosul neplacut din casa. Care este inamicul fumului de tigara

Bucataria este cea care este predispusa cel mai des la mirosuri neplacute pentru ca in aceasta incapere se gateste, iar mirosul de mancare se imbiba in pereti, chiuveta poate degaja miros de canalizare, iar cosul de gunoi sta intr-un dulap din bucatarie. A doua incapere predispusa la mirosuri neplacute este baia.

Top 5 cele mai tari masini lansate in 2015 pentru superbogati

Robb Report , o revista menita sa ii ajute pe cei cu prea multi bani sa ii cheltuiasca, a realizat un clasament al celor mai bune masinilor de lux lansate in 2015 sau care au care au primit upgrade-uri in acest an de la producatori. Cum arata topul?.

Cele mai frumoase femei din Europa: tarile in care frumusetea femeilor este motiv de mandrie nationala

Cele mai frumoase femei din Europa. Desi frumusetea se afla intotdeauna in ochii celui care priveste, exista tari europene recunoscute pentru frumusetea femeilor. Bineinteles, Romania nu avea cum sa lipseasca dintr-un astfel de clasament, oricat de subiectiva ar fi realizarea unui top de acest gen.

Piata asigurarilor la 30 septembrie 2015: Allianz-Tiriac, Omniasig si Groupama au cele mai mari venituri/Omniasig, Euroins si Groupama au platit cele mai mari despagubiri

Cei 35 de asiguratori care activeaza pe piata locala au inregistrat in primele noua luni din acest an venituri din prime brute subscrise in valoare de 6,33 miliarde de lei, in crestere cu 7,41% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce valoarea despagubirilor platite a scazut cu 3,51%, pana la 3,48 miliarde de lei, arata datele publicate joi de ASF. Topul asiguratorilor cu cele mai mari venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari 12,15% din totalul veniturilor din piata), Omniasig VIG 10,96%) si Groupama 9,14%), in timp ce topul asiguratorilor cu cele mai mari despagubiri platite este condus de Omniasig VIG 13,97%), Euroins 12,47%) si Groupama 11,16%).

Top cele mai bune telefoane din 2015

Cele mai bune telefoane din 2015 au venit cu o serie deimbunatatiri importante in comparatia cu generatia trecuta. Anul 2015 aproape s-a sfarsit, asa ca a venit timpul sa ne uitamin urma peste cateva dintre cele mai bune lucruri de care am avut parte. Deja v-am prezentat lista noastra cu cele mai bune jocuri, iar [] .

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015: cele mai populare video-uri

Era si timpul pentru o retrospectiva a celor mai vizionate filmulete de pe YouTube in 2015. Satira, animatii, umor. Cam acestea ar fi elementele care au stat la baza viralizarii diverselor video-uri, cel putin in Romania. Umorul a fost cheia viralizarii pe YouTube in Romania anul acesta. Cele mai multe dintre video-urile din top folosesc [] .

Cele mai puternice procesoare, supuse unor teste

Un site din China ne ofera primele rezultate ale unui test in care au fost implicate cele mai puternice procesoare din prezent. Piata procesoarelor, in prezent, este dominata de trei mari companii: Samsung, Apple si Qualcomm. Dispozitivele produse de catre acestea sunt probabil cele mai puternice de pe piata, iar un site din Chinaa efectuat [] .

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui: amestecuri care dau un gust divin preparatelor si trei marinate delicioase propuse de Jamie Oliver

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui. Prepararea carnii de pui se regaseste in orice carte de bucate, fiind extrem de simplu de pregatit. Fie ca alegeti sa o gatiti la cuptor, fie la gratar, condimentele sunt esentiale pentru un preparat desavarsit, chiar si pentru cei mai putin priceputi in bucatarie. Iar puiul se imbina perfect cu o gama larga de mirodenii. Va prezentam, asadar, cele mai bune condimente pentru carnea de pui.

Cele mai scumpe sejururi de Revelion 2016 in Romania

A devenit o traditie ca Revelionul in Romania sa fie mai scump, in unele locuri, decat in strainatate. Iata care sunt cele mai scumpe sejururi de Revelion 2016 in tara noastra, la munte, in statiuni baleneare sau pe litoral.

Cele mai urmarite videoclipuri pe Youtube in 2015, in Romania VIDEO

Google a facut publice doua clasamente, cu cele mai urmarite videoclipuri muzicale si cele mai urmarite filmari ce au devenit virale pe Youtube, in Romania, in 2015. Iata cine se afla in top.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )