Libnet.ro
UNICEF

16:30

Top 5 cele mai tari masini lansate in 2015 pentru superbogati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 5 cele mai tari masini lansate in 2015 pentru superbogati

Robb Report , o revista menita sa ii ajute pe cei cu prea multi bani sa ii cheltuiasca, a realizat un clasament al celor mai bune masinilor de lux lansate in 2015 sau care au care au primit upgrade-uri in acest an de la producatori. Cum arata topul?. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune jocuri lansate in 2015

Anul 2015 ne-a oferit o multime de jocuri interesante, iar cele de mai jos sunt doar zece dintre preferatele noastre. Dupa cum era de asteptat, anul 2015 a fost dominat de remake-uri si de continuari ale unor serii extrem de cunoscute. Chiar si asa, dezvoltatorii s-au intrecut pe ei insisi, reusind sa creeze jocuri extrem [] .

Forbes: Topul muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015

Cantareata pop americana Katy Perry ocupa prima pozitie in topul muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015, potrivit unui clasament intocmit anual de revista Forbes, informeaza site-ul bbc. com, citat de Mediafax.

Cele mai frumoase femei din Europa: tarile in care frumusetea femeilor este motiv de mandrie nationala

Cele mai frumoase femei din Europa. Desi frumusetea se afla intotdeauna in ochii celui care priveste, exista tari europene recunoscute pentru frumusetea femeilor. Bineinteles, Romania nu avea cum sa lipseasca dintr-un astfel de clasament, oricat de subiectiva ar fi realizarea unui top de acest gen.

Cele mai bune aplicatii si jocuri pentru Android: Microsoft Word e in top

Spre final de an, Google ne spune care au fost cele mai bune si populare jocuri si aplicatii. Surprinzator sau nu), Microsoft e in top.

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015: cele mai populare video-uri

Era si timpul pentru o retrospectiva a celor mai vizionate filmulete de pe YouTube in 2015. Satira, animatii, umor. Cam acestea ar fi elementele care au stat la baza viralizarii diverselor video-uri, cel putin in Romania. Umorul a fost cheia viralizarii pe YouTube in Romania anul acesta. Cele mai multe dintre video-urile din top folosesc [] .

Grammy 2016: Rapperul Kendrick Lamar, cele mai multe sanse la un trofeu. Lista celor mai importante nominalizari

Rapperul Kendrick Lamar a primit cele mai multe nominalizari 11) la gala premiilor Grammy 2016, fiind urmat in top de cantareata pop Taylor Swift si de artistul canadian Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut drept The Weekend, fiecare bucurandu-se de cate sapte mentiuni.

Cele mai puternice procesoare, supuse unor teste

Un site din China ne ofera primele rezultate ale unui test in care au fost implicate cele mai puternice procesoare din prezent. Piata procesoarelor, in prezent, este dominata de trei mari companii: Samsung, Apple si Qualcomm. Dispozitivele produse de catre acestea sunt probabil cele mai puternice de pe piata, iar un site din Chinaa efectuat [] .

Ziua eMAG: cele mai bune reduceri la televizoare

Ziua eMAG vine astazi cu reduceri importante la o gama variata de produse, dar si cu numeroase carduri cadou. Pe 7 decembrie 2015, cei de la eMAG aniverseaza nu mai putin de 14 ani de la infiintarea companiei, ocazie cu care ofera clientilor reduceri considerabile la produsele sale. Dupa cum era de asteptat, oferta celor [] .

VIDEO. Care au fost cele mai vizualizate videoclipuri romanesti pe Youtube

Cele mai vizionate videoclipuri muzicale romanesti in 2015 pe Youtube le apartin Deliei, formatiei Carlas Dreams si Ruby, conform unei statistici a Google, data publicitatii miercuri. Astfel, piesa Cum ne noi, interpretata de Carlas Dreams feat. Delia, a strans peste 33,3 milioane de vizualizari in 2015.

Cele mai mari amenintari cibernetice din 2016

Blocarea Mac-urilor cu ransomware sipublicarea detaliilor personale pe internet sunt doar cateva dintre numeroasele amenintari cu care ne vom confrunta. in anul 2016 se pare ca vom avea de-a face cu atacuri cu un grad ridicat de complexitate si infractori interesati sa castige cat mai mult din infractiunile comise. Astfel, am putea observa ocrestere a incidentei [] .

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )