Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai tari replici si raspunsuri din dezbaterea Barack Obama - Mitt Romney

Antena3 Antena3,
Cele mai tari replici si raspunsuri din dezbaterea Barack Obama - Mitt Romney

Barack Obama si Mitt Romney s-au infruntat, marti dimineata, in ultima dezbatere televizata intre cei doi candidati pentru presedintia Statelor Unite. Conform unui studiu CNN, Obama este considerat a fi. continuă pe Antena3

SLIDE Cele mai tari meciuri ale saptamanii in Liga Campionilor

Onlinesport. ro va prezinta intr-un material tip slide un top al celor mai tari meciuri pe care UEFA Champions League le programeaza in etapa din aceasta saptamana.

Halloween-ul se apropie. Vezi cele mai tari costume

Tinerii iubitori de distractie nu pot rata o sarbatoare amuzanta, fie ea si importata. Halloween-ul se apropie cu pasi repezi, iar pregatirile pentru petreceri de senzatie, in stil american, sunt in toi. Ca sa .

Buhuhu!!! Halloween-ul se apropie. Vezi cele mai tari costume

Tinerii iubitori de distractie nu pot rata o sarbatoare amuzanta, fie ea si importata. Halloween-ul se apropie cu pasi repezi, iar pregatirile pentru petreceri de senzatie, in stil american, sunt in toi. Ca sa .

in ciuda crizei economice, Europa are cele mai prospere orase din lume

Programul Natiunilor Unite pentru Asezari Umane a realizat un top care vizeaza cele mai instarite 25 de orase din lume. Dintre acestea, 19 sunt din Europa, iar 9 folosesc euro ca moneda oficiala, scrie.

Concursul in care nu exista pierzatori. Cele mai frumoase fotografii marca National Geographic

Mii de fotografi talentati si-au trimis cele mai bune imagini realizate de ei la concursul anual organizat de cei de la National Geographic. Pozele sunt atent studiate, iar un juriu, organizat din cei mai buni.

Cele mai mari banci elvetiene ar putea disponibiliza 7000 de oameni

Credit Suisse si UBS, cele mai mari banci din Elvetia, ar putea renunta la cate 2000, respectiv 5000 de angajati in perioada urmatoare pentru a reduce costurile, conform cotidianului Der Sonntag, citat de Chicago Tribune.

Cele mai aberante investitii PDL, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Astazi, la Sinteza Zilei, Mihai Gadea iti prezinta cele mai aberante asa zise investitii ale guvernarii PDL. Afla, de exemplu, cate partii de ski a construit guvernul domnului Boc si suma uluitoare ce a fost.

China ar putea inregistra cea mai slaba crestere economica din ultimii 23 de ani

China ar putea avea, anul viitor, cea mai slaba crestere economica din 1990 incoace, estimeaza spcialistii companie americane Honeywell, potrivit Bloomberg. Nu ne-ar surprinde ca anul urmator China sa.

Bloomberg: China ar putea inregistra in 2013 cea mai slaba crestere economica din 1990 incoace

China ar putea atinge, in 2013, cea mai redusa crestere economica din 1990 incoace, estimeaza Dave Anderson, directorul financiar al companiei americane Honeywell International Inc. , care are afaceri in China, potrivit Bloomberg. Nu ar reprezenta o surpriza pentru noi cazul in care cresterea economica a Chinei nu ar trece de 7% in 2013, a declarat oficialul companiei americane. Ne asteptam la o crestere economica limitata, a adaugat acesta.

Recesiune globala si pierderi de 17 trilioane euro daca cele mai slabe tari parasesc zona euro - studiu

O iesire a Greciei din zona euro, urmata de alte exit-uri in cazul Spaniei, Italiei si Portugaliei, ar reduce cresterea economica globala cu 17 trilioane de euro, provocand o recesiune mondiala care ar urma sa loveasca atat SUA cat si China, arata un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )